Připravte se na jízdu s Beach Buggy Blitz

Říkají vám něco známé herní tituly Riptide GP nebo Shine Runner? Nemůžete si tyto Android pecky vybavit nebo vám něco našeptává, že zde je nějaká spojitost s dnešní recenzovanou pařbou? Nebudeme vás trápit. Beach Buggy Blitz a výše zmiňované hry mají stejnou kolébku zrodu, za kterou stojí velmi nadějné Vector Unit studio. Nyní se na hráče po celém světě snaží zaútočit zajímavým herním konceptem, jehož originalita sice není hlavním tahákem pro stáhnutí z Google Play, nýbrž vděčné téma závodních autíček. Už dávno jsou pryč doby původních MicroMachines, coby neuvěřitelný fenomén na starých PC sestavách. Od té doby se mnoho věcí změnilo.

Hráči takových her už dávno nejsou dětmi a noví nadšenci se hlásí o opětovný restart této adrenalinové akce. Velkým nadšencem závodních her je i Vector Unit, proto přináší  Beach Buggy Blitz. Nebojte se, nejde o předělávku starého PC titulu, ale o plnohodnotné dílo z rukou profesionálů, kteří nám nabízejí velmi slušné grafické zpracování.

Celá hra je postavena na systému nekonečného závodu. Na samotném začátku máte k dispozici 30 vteřin. Vaším jediným úkolem je se dostat na konec kola, aniž vyprší čas. Každé kolo má několik checkpointů, které vám vždy přidají nějaké vteřiny navíc. Jde tedy o nervy drásající jízdu. Na konci každého kola se připravte na ohodnocení v podobě připsání určitého počtu mincí.

Za tyto zlaťáky si můžete zakoupit nové bugatky, jezdce a vylepšovat si celkové vlastnosti. Závodní hra s RPG prvky se pokaždé stává příjemným vybočením ze stereotypního života. Určitě vás potěšíme, když prozradíme, že se tato hra povaluje na Google Play úplně zdarma.

[app]com.vectorunit.yellow&feature=search_result[/app]

1 komentář: „Připravte se na jízdu s Beach Buggy Blitz“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *