Sencor Element 10.1 je tablet určený pro nenáročné uživatele

Nepotřebujete tablet, za který necháte celou výplatu, ale zároveň by jste nechtěli nějaký nevýkonný přístroj? Tak v tom případě je pro vás vhodný tablet, který si ukážeme dnes. Je od společosti Sencor, která je levnou elektronikou již dobře známá. Od této společnosti lze zakoupit levnou a kvalitní rychlovarnou konvici, ale stejně tak poměrně levný a kvalitní tablet, který se svými parametry řadí do současné střední třídy tabletů.

Sencor Element 10.1 je tablet, který je v ideálním poměru kvality a ceny. Pokud je uživatel nenáročný a potřebuje tablet, který sice není nejlepší, ale přesto je docela výkonný, tak je tento tablet naprosto ideální. Stále se ukazuje, že většina uživatelů dává přednost tabletům střední třídy, která je cenově dostupnější. Není se čemu divit, trh už je plný špičkové elektroniky za mnoho peněz a když se objeví obstojný tablet za rozumnou cenu, tak proč si ho nevybrat.

Na přední straně tabletu se nachází desetipalcový IPS displej s poměrem stran 16:9 a rozlišením 1280 x 800 pixelů. Dále zde nalezneme základní VGA kameru s rozlišení 0.3 megapixelu, na zadní straně je 2 megapixelový fotoaparát. Uvnitř tabletu se nachází dvoujádrový procesor Amlogic AML8726-MX s frekvencí 1,5 GHz, operační paměť je 1GB RAM. Vnitřní paměť tabletu má velikost 16GB a lze ji rozšířit prostřednictvím micro SD karet. Do základní výbavy patří Wi-Fi, USB 2.0, HDMI výstup a baterie s kapacitou 6600 mAh. Operačním systémem je Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Tablet má rozměry 262×175.2×10.5 mm. Váha tabletu je 650 gramů. Velkou výhodou tabletu je jeho cena, která je kolem 5000 korun. Tablet Sencor Element 10.1 je možné bez problémů zakoupit i na českém trhu.

zdroj: www.sencor.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *