Babel Rising 3D je božská msta proti lidem, očekává se v následujících týdnech

Novinka ze světa akčních her, která přináší doslova božskou hru. Ve hře se hráč stává bohem, který musí přinášet zkázu neposlušným lidem. Hra má propracovanou grafiku ve 3D a obsahuje veliké množství zajímavých efektů. Boj proti lidem není žádná hračka jelikož mají své kněží, kteří je ochraňují.

 

Hlavními nepřáteli jsou konkrétně Babyloňané a úkolem boha je nedovolit jim dostavění velké Babylonské věže, která má sahat až k nebesům. Babyloňané ve hře staví jako o život, neustále nosí nové kameny a trámy do věže. Čím více materiálu na stavbu donesou, tím rychleji věž roste. Bůh je musí stačit zpomalovat a likvidovat nebo ji stihnou dostavět a bůh prohraje.

 

 

 

 

 

 

 

Bůh může využívat k útoku různých přírodních sil jako je síla větru, blesků, ohně a mnoho dalšího. Zajímavým útokem je například zmrazení, díky kterému se stavební dělníci úplně zmrazí a bůh může mezitím zničit kněží, kteří dělníky ochraňují. Kněží jsou velmi nepříjemnými a velmi odolnými nepřáteli, které je nejtěžší zničit.

Boj proti lidem neprobíhá pouze na pevnině, ale třeba i na otevřeném moři, kde je třeba likvidovat lodě přivážející stavební materiály. V tomto případě je velmi dobrým útokem útok pomocí meteoritů, které lodě zasáhnou a potopí. Efektů je opravdu mnoho, zajímavý je i šroubovitý blesk, který má opravdu ničivé následky. Hra by měla vyjít zhruba v polovině tohoto měsíce, takže se mají hráči na co těšit. Hra bude pochopitelně plně kompatibilní s Androidem 2.1 a vyššími.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *