Zenonia 4

Kvalitních her je v poslední době opravdu po skromnu. Vývojářů je na světě jako much a spíše než na kvalitu hledí na kvantitu. Já osobně si myslím, že není potřeba zásobovat trh dvaceti tituly denně a velká většina herních týmů by se mohlo spojit v jeden. Toto se však nedá říci o fajnšmekrech, kteří stojí na odvrácené straně řeky. Každý si hájí své území a už po čtvrté nastupují do nelítostné bitvy o zákazníka. Zenonia 4 a Inotia 4. Dva věční rivalové, jejichž směr se zdá být velice podobný a přece se najdou příznivci oné nebo druhé strany.

 

Rozhodnutí, která hra z výše uvedené dvojice je lepší, necháme zcela na vás. Náš názor by byl v tomto případě bezpředmětný, jelikož každý na svět kouká úplně z jiného úhlu pohledu. Zenonia 4 je velmi povedené RPG, které je z celosvětového hlediska jedním z nejoblíbenějších žánrů vůbec a výrobci takových titulů to moc dobře vědí. Každý počin se nemůže stát hitem. RPG musí odpovídat určitým zásadám. Bohatá dějová linka, zajímavé lokace, svižný koncept a v neposlední řadě i grafické zpracování dokáže hře v rámci RPG akce zajistit pomyslné prvenství před konkurencí.

Zenonia 4 zvládá všechny atributy na jedničku. Určitě vás mile překvapí grafická vizualizace, která byla vytvořena pro nejnáročnější displeje současnosti. Hra je zcela zdarma, až na pár nepovinných mikro transakcí. Stačí se jen pohodlně usadit a vydat se na dobrodružnou výpravu, kde na vás čeká záludné podsvětí. Děj je zpestřen o špičkové animace, devastující combo údery i perfektní zvuk. Vývojáři se s předcházejících dílu ponaučili a předkládají všem zájemcům nevšední zážitek. Vylepšování hrdiny a nákup zbraní je samozřejmostí. Bez tohoto konceptu by RPG postrádalo smysl. V průběhu své cesty za zničením zla se utkáte s nepřeberným množstvím monster a ďáblů. Pokud jste fanoušky Zenonie, tak si tento díl nenechte ujít.

[app]com.gamevil.zenonia4.global&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYW1ldmlsLnplbm9uaWE0Lmdsb2JhbCJd[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *