One Touch Battery Saver vám ušetří baterii

Moderní doba je neúprosná. S každou novou generací chytrých telefonů jsme doslova zaplaveni množstvím technologicky vyspělejších procesorů, zvýšenými možnostmi konektivity a spousty dalších sounáležitostí, které se dožadují stále většího toku energie. A přesně v tom je zakopaný pes, jelikož baterie jsme se doposud nenaučili dělat menší s vyšším výkonem. Kapacita každé baterie je ve své podstatě omezena svou velikostí, proto není divu, když se po náročném dni posadíte večer do svého oblíbeného křesla a váš telefon na vás zabliká z posledních sil.

Naštěstí jsou na trhu k dostání nejrůznější aplikace, které se s tímto problémem dokážou celkem zdárně vypořádat. Jednou z takových aplikací je i One Touch Battery Saver, která přináší skvělou možnost v podobě absolutní správy a přehledu nad aktuálním stavem vaší baterie. Stačí pouze jedno kliknutí a ihned se dozvíte veškeré údaje o současné kapacitě, teplotě a výdrže. Nebojte se, že vám předkládáme aplikaci, která poskytuje pouze informativně zaměřené údaje.

Charakter utility sahá mnohem dál. Díky One Touch Battery Saver máte kontrolu nad odtokem energie a dle libosti ji můžete usměrňovat dle aktuální potřeb. Můžete tak používanou energii ubírat v místech, kde ji není zrovna tolik zapotřebí. Uveďme si příklad wi-fi, kterou určitě nebudete potřebovat v průběhu vašeho spánku nebo jas během jízdy automobilem.  Aplikace nabízí celou paletu možností jak zacházet šetrně s baterií. Stačí jen nainstalovat a vyzkoušet.

[app]cn.menue.batterysave.international.test[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *