Samsung Galaxy S III povyšuje na 4.1.1. Jelly Bean

Samsung Galaxy S III nikdy nepatřil před uvedením na trh mezi velké konkurenty ostatních modelů, ovšem ihned na to se ukázalo, že zákazníci smýšlejí trochu jinak. Pokud si ještě vzpomínáte na Samsung Galaxy S II, tak ten rovněž nebyl papírově nijak výrazným soupeřem. Jeho hlavním konkurentem se stalo HTC Sensation.Přes velkou snahu výrobců dostat se na samotnou špici prodejnosti, přišlo vždy malé zklamání. Ještě před nástupem Samsungu Galaxy S III se v kuloárech štěbetalo o keramickém tělu, a následně se na trhu objevil naprosto obyčejně vypadající telefon. Tento fakt se stal předmětem vášnivé diskuze a mnoho čekatelů bylo mírně zklamáno. Odezva nespokojených hlasů byla v tomto případě na místě, ale i přesto je Samsung Galaxy S III zárukou kvalitního pořízení. Výrobci se zkrátka raději drželi přesně toho, co se jim v minulosti osvědčilo. Příjemný styl, hubené tělo a příkladné zpracování dokazuje, že i Samsung Galaxy S III je skvělou volbou.

Teprve před několika dny se objevily zprávy, že se přes hranice českého státu přehnala aktualizace na Android 4.1.1Jelly Bean. Nyní se prvních aktualizací dočkali zákazníci mobilního operátora Vodafone. V minulosti se těchto aktualizací dočkali vždy jako první zákazníci z volného trhu. V několika následujících dnech bude tento update zrealizován pro všechny majitele modelů Samsung Galaxy S III

Tento rok zaznamenal tedy už druhou aktualizaci v řadě. Ta první byla věnována sousedům z Polska a velké množství českých uživatelů si ji zajistilo neoficiální cestou. Tentokrát ji můžete sehnat pomocí aplikace Kies nebo přímo z telefonu.

Zdroj – theverge/mobilmania

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *