Wild Blood pro náročné hráče

Máte pocit, že vám předkládáme pouze slaboduché a přízemní hry, které jsou vesměs k dispozici ve free režimu? Chcete, aby se naše recenze zaměřovali na ty nejlepší skvosty, jež se na světové scéně nacházejí?  Na malou chvíli se pozastavte, jelikož tentokrát vám doporučujeme jeden z nejlepších titulů současnosti. Herní průmysl vyprodukoval mnoho zajímavých a nadějných týmů, ovšem Gameloft nám dokazuje, že patří na vrchol pomyslné pyramidy. Když spojíte skvělé tvůrce, zajímavý herní koncept a Unreal Engine, na kterém pařba běží, tak dostanete velmi slušnou porci zábavy v podobě hry nesoucí název Wild Blood, neboli Divoká krev. Seberte svou odvahu, investujte necelých 150 korun do této akcí nadupané pařby a pokuste se o zdánlivě nemožné. Děj Wild Blood je perfektně vystaven na ponuré atmosféře středověkého světa.

Vy, jako udatný sir Lancelot vyzbrojen chladnou ocelí a působivými výpady, se vydáte na jednu z nejnebezpečnějších, ale přitom i nejdůležitějších výprav svého života.Kdyby nebylo zlé čarodějnice Morgan, tak byste možná seděli v nějaké krčmě a užívali si libé příchuti zlatavého moku. Ovšem celá situace se má úplně jinak.

Právě Morgan se svými kouzli a čáry postarala o vypuštění těch nejohavnějších stvůr, jaké kdy kráčeli po tamním světě. Váš úkol se může zdát jasný, až přímočarý, ale nenechte se oklamat. Do cesty se vám postaví impozantní množství bojovníků, démonů a klasických bossů, kteří vás prověří na závěr každého kola. Váš rytíř se bude průběhem hry zdokonalovat a získá další zkušenosti v ovládání se zbraní a taktéž se rozšíří i jeho arzenál. Jednoduché ovládání nadchne snad každého.

Velkou výhodou hry je přítomnost multiplayerového režimu, kde narazíte na prověřené módy jako je Capture the Flag nebo Team Deatmatch. Po grafické stránce jde o to nejlepší, co se dá z této herní tématiky vytáhnout. Gameloft vsadil na dokonalý engine a vytvořil dokonalý titul. Staňte se hrdinou a svrhněte Morgan z její nastupující nadvlády. Jako Lancelot to nesmíte dopustit. Příběh je opepřen romantickou zápletkou kolem královny Guinevere, která byla čarodějnicí Morgan unesena na ostrov Avalon. Kdyby nebylo tajné lásky k ní, nezašel by ze zoufalství král Arthur ke své sestře Morgan, jež díky němu otevřela pekelnou bránu.

[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM&feature=featured-apps#?t=W251bGwsMSwyLDIwMywiY29tLmdhbWVsb2Z0LmFuZHJvaWQuQU5NUC5HbG9md[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *