Tahová strategie Empire vs Orc

Pro tentokrát se zaměříme na hru, která se povaluje na Google Paly zcela zdarma, ale to ji neubírá na působivé atmosféře. Neříkáme, že jde o převratné originální dílo, které vzniklo dlouhodobým vylepšováním, ale i přesto se jedná o zajímavý titul, když přihlédneme k nulové ceně. Ti z vás, kterým se líbí hra King‘s of Bounty nebo Might of Magic, tak si určitě přijdou na své. Empire vs Orc sice nenabízí důmyslně sestavený příběh, ale i tak může zaujmout. Vývojáři vsadili na jasný cíl. Zničte všechny orky, jež se vám postaví do cesty. Po zapnutí hry se dostanete do víru dění.

Vyskočí mapka s několika pásmy, kde můžete rozestavět své vojáky. Zpočátku jich moc nemáte, ale postupem času se k vaší slavné armádě připojí lučištníci, obranné věže i celé kavalérie.

Též můžete využívat několika kouzel, které vám napomůžou k úspěšnému pokoření soupeře. V podstatě jde o velice jednoduchou tahovou strategii, kde je důležité si promyslet každý tah dopředu. Jednotlivé jednotky mají své specifické výhody, ale i svá slabá místa. Jakmile se vám podaří tyto aspekty poodkrýt, stanete se obávaným válečníkem. Využijte svého ducha pro taktický boj a užijte si chvíle s pařbou Empire vs Orc.

Buďte lstivý a pokuste se porazit početnou převahu. Orkové jsou v této hře nemilosrdní a sáhnou po každé příležitosti k brutálnímu útoku. Pokud se vám podaří poslat všechny protivníky do pekel, stanete se velkým vůdcem, na kterého bude říše ještě hodně dlouhou dobu vzpomínat. Každým kolem jste blíže k otevření dalších atributů i vojáků, čímž získá hra nečekaný náboj.

[app]com.ezjoynetwork.empirevsorcs&hl=cs[/app]

1 komentář: „Tahová strategie Empire vs Orc“

  1. Skvělá hra, hraju jí u kamaráda na tabletu a zajímalo by mě, jestli existuje verze na počítač nebo nějaká hra jí podobná. Díky :)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *