Můj Vodafone

Jste věrní zákazníci českého operátora Vodafone?  Pokud souhlasně přikyvujete, tak pro vás máme pomůcku, která vám poskytne opravdu rychlý přístup k vašemu účtu, ať už jste kdekoliv. Obdobných aplikace, je umožňují propojení s internetovým účtem je velké množství a důvod? Ulehčují potencionálním klientům správu, administraci a v neposlední řadě i podrobný dohled a kontrolu nad jednotlivými údaji.
Doby, kdy jste museli telefonovat poskytovateli placené služby, nebo běžet domů k počítači jsou naštěstí už dávno pryč. Svět se modernizuje a každým dnem posouvá k úplné dokonalosti. Můj Vodafone kráčí v těch nejlepších šlépějích a nabízí ryze jednoduchou pomůcku. Do správy svého účtu se dostanete pouhým zadáním telefonního čísla a vámi zvoleného hesla. Tím se vám otevřou veškeré informace, které v danou chvíli potřebujete. Pojďme společně prozkoumat, co všechno v této aplikaci naleznete.

  • Můj Tarif – zde se nachází ucelené informace o používaném tarifu
  • Chytrý přehled – vám nastíní současný stav vaší útraty za používané placené služby v rámci síťové nabídky.
  • Čerpání dat – Mějte přehled o čerpání dat z internetového balíčku.
  • Čerpání minut a SMS – zde naleznete údaje o čerpání hlasového a SMS balíčku.
  • Vyúčtování a informace o kreditu – podrobný přehled o transakcích za nezaplacené a již uhrazené platby. Skrývá se zde možnost stáhnutí vyúčtování v PDF. Taktéž se dozvíte výši kreditu a jeho následné vypršení.
  • Zakoupení FUP – Pokud máte zájem, můžete si zde zakoupit FUP limit.

Tato aplikace je samozřejmě celá zdarma a připravená k okamžitému stažení na Google play. Nemusíte se dokonce ani obávat, že by vás okrádala o vaše data z internetového balíčku.

[app]com.zentity.vodafone&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS56ZW50aXR5LnZvZGFmb25lIl0.[/app]

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *