Netopíři, Halloween, nové kopce, nové skiny, šály a mnoho dalšího – Ski Safari přináší olbřímí update

Prakticky dokonalou arkádovku Ski Safari jsme vám představili v podrobné recenzi již před pár týdny. Od té doby se mi povedlo nahrát pár milionů a splnit všechny úkoly kromě jednoho. Hry jako je tato vás udržují při hraní tím, že vás nutí plnit úkoly a stále se zlepšovat. Jakmile všechno splníte, hra pro vás přestane existovat, protože touha něčeho dosáhnout se rapidně sníží. Ano, stále můžete hrát o co nejvyšší skóre, ale už to prostě není takový tahák.

Pro všechny, kteří v této hře utopili, stejně jako já, hromadu času, mám skvělou zprávu…pokud je pro vás čas drahou veličinou naopak zprávu špatnou. Hra dostala monstrózní update, u kterého opět zakysnete na dlouhé hodiny.

A co konkrétně na vás nově čeká? Nové světy, tedy nové kopce a to včetně jednoho Halloweenského. Dále nové hodnosti a s tím spojené nové úkoly…nebo výzvy, chcete-li. Také nové kostýmy, šály a sněžná vozítka. A nakonec spousta dalších vylepšení, včetně jednoho (pro mě) negativního.

Po zběžném prozkoumání můžu poukázat na nové svahy s názvem Eagle Bluffs a již zmíněné Halloweenské s názvem Monster Mountain. Další jsou ve výrobě. V obchodě je také spousta novinek. Začnu šálami, které začínají na hodnotě 500 penízků a nejdražší je za 2.000. Je tu zde také pár nových obleků – rabbit sven, sauna sven a count sven – králík, naháč a upír. Vybrat si také můžete z mnoha sněžných vozítek, respektive z designů, protože funkčně v nich rozdíl nejspíš nebude. Kromě designů jsou zde i nová vylepšení. Můžete si zakoupit rychlejší zpětná salta na tučňácích, můžete létat výš a dál po zachycení orlem, můžete klouzat dál se sněžným vozítkem a nakonec si můžete koupit zrychlení pro vlka. Z kabiny můžete nyní vyrazit, kromě již tradičních tučňáků, yetti, orlů, vlků a vozítek, také s pomocí rakety, motorky (v Monster Mountain) a, pokud dosáhnete hodnosti 22 (wing man – okřídlený muž), může vás z kabiny vynést i netopýr. Poslední novinkou je přidání tlačítka Restart po zapauznutí hry, po kterém spousta uživatelů volala, protože bylo otravné vracet se do menu a spouštět hru znovu, pokud to bylo potřeba.

To by bylo k updatu nejspíš vše. Teď ještě jednu drobnou výtku, aby to nebylo všechno tak trapně pozitivní. Ani Defiant Development se neubránili IAP neboli mikrotranskací a nyní si v obchodě můžete herní mince zakoupit za peníze skutečné. To je mi vážně líto, protože také v tomto byla tato hra jedinečná, že do světa her plných mikrotranskací vydala jednu, která se tomuto vyhnula. Bohužel, nyní si za 40,- korun můžete zakoupit 25.000 herních mincí. K dispozici je také možnost zakoupení 10.000, 75.000 a také mašinky, která každou získanou minci ve hře zdvojnásobí. Říkejme tomu cheaty, respektive já to tak beru, protože nic jiného to ani není. Místo abyste se snažili nasbírat co nejvíc mincí, za které potom zakoupíte co potřebujete, vyhodíte dalších pár korun a můžete si to koupit hned. Já to rozhodně vývojářům z  Defiant Development přeji, protože jestli si někdo ty peníze zaslouží, jsou to oni, ale bylo to vážně nutné…?

Každopádně, Ski Safari se nadále drží na špici všech arkádovek a tímto updatem se k ní zase rád vrátím a budu se snažit splnit všechny úkoly a nahrát co nejvyšší počet bodů. Za drobný poplatek 20,- korun to můžete zkusit i vy…a rozhodně neotálejte, dokud ještě mají nějaké kousky na skladě! Na stránky Google Play se dostanete po kliknutí na obrázek níže.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *