WC Guide aneb konec stresu v Čechách

Ano, je to možné. Stát se to může opravu každému. Volání matky přírody je nevyzpytatelné a projevuje se prudkou křečí v podbřišku. Říkáte, že stále nevíte, o čem to tady mluvíme? Pokud jde o pány, tak ti svou potřebu mohou vykonat u nejbližšího keře, dámy to mají z tohoto sociálního pohledu trochu ztížené, ale i tak se najdou silné odvahy. Co nás však všechny spojuje, je vyprazdňování trochu silnějšího kalibru, které se nedá jen tak bez úhony vykonat úplně všude. V takové chvíli se hodí jakákoliv pomocná ruka, která se nabízí. Právě z těchto důvodů vám musíme doporučit senzační a trochu úsměvnou aplikaci WC Guide.

Díky tomuto užitečnému softwaru vás nikdy nepřekvapí žádná nepříjemnost spojená s vykonáním potřeby. Jakmile to na vás přijde, okamžitě nahlédnete do seznamu WC Guide a dozvíte se o nejbližším vhodném místě k rychlé návštěvě. Je sice pravdou, že největší pokrytí záchodků je v hlavním městě, ale to neznamená, že ostatní přijdou zkrátka.

Registr platných a provozuschopných míst se neustále rozšiřuje, a navíc i vy sami si můžete jednotlivá místa přidávat do databáze. Možná, že se teď usmíváte nad nápadem vytvořit tuto aplikaci a poskytnout ji k užívání širší veřejnosti, ale vězte, že v ošemetných chvílích vám může přijít vhod. Stačí se vypravit na návštěvu do jiného města a ihned se vám aplikace WC Guide může osvědčit.

Aktuálně je databáze kompletní jak pro Prahu, tak i Brno. Jednotlivé veřejné záchodky mají i své hodnocení, cenu a celkový stav čistoty a hygienických pomůcek. WC Guide je nenahraditelným pomocníkem každého uživatele s dráždivým tračníkem, ale i lidí žijících ve stresových podmínkách.

[app]cz.cilichili.wc.android&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY3ouY2lsaWNoaWxpLndjLmFuZHJvaWQiXQ.[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *