Zombro pokračuje v zombie kultu

I přestože je zombie fenomén pozvolna vytěsňován kousavými upíry a vším, co je s tímto novodobým směrem spojeno, tak ještě neřekl své poslední slovo. Jedním takovým malým důkazem pravdivosti tohoto tvrzení se může stát pařbička nesoucí název Zombro. Pokud jsme vás příjemně naladili a nyní očekáváte potoky krve, sekání hlav a hysterický útěk do míst, kde byste alespoň na malou chvíli mohli vydechnout, tak vás asi zklameme. Zombro si s klasickým ztvárněním zombie her příliš nezadá. Tato hra je spíše orientována do sekce oddechovek, kde je vaším úkolem spíše přemýšlet než se honit za pomyslnou slávou nejtvrdšího vrahouna nemrtvých.

Zombro nabízí všem potencionálním zájemcům skvělou zábavu, ve které budete mít na první pohled velice jednoduchý až přímočarý úkol. Stačí se dostat z jedné strany obrazovky na druhou a přitom posbírat všechny červené plechovky s benzínem. Každým kolem se obtížnost zvyšuje a vám nezbyde nic jiného než zapojit své zaprášené mozkové závity. Nečekejte pouhé slaboduché poskakování a přelézání překážek. Zombro tuto záležitost pojal celkem originálním způsobem. Váš zombík se dá velmi jednoduše rozdělit na tři části, přičemž každá z nich má své nenahraditelné vlastnosti, které vám napomohou v postupu vpřed.

Oddělitelná je z pochopitelných důvodů hlava, jejíž tvar vám dovolí se dostat do těžko dostupných míst. Zkrátka ji utrhněte a kutálejte se s ní do požadovaných míst. Stejně tak můžete využít nohou, s nimiž bravurně zdoláte jakékoliv překážky. Poslední oddělitelnou částí je torso, které se může doplazit do těch nejzáludnějších zákoutí.

Příběh se odehrává za velkou louží, kde postupně navštívíte všechny státy Ameriky. Každý stát si pro vás nachystal tři levely v podobě návštěvy největších tamních měst. Hra je v základní verzi nabídnuta zcela zdarma, tedy její první část. Další dvě části si musíte dokoupit za necelých 20 Kč. Taktéž si můžete připlatit za celou řadu bonusových doplňků. Zde záleží na každém hráči zvlášť. Vydejte se na neopakovatelnou dobrodružnou výpravu a oprašte své zeměpisné znalosti týkající se Severní Ameriky.

[app]com.makingfun.zombro&feature=search_result[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *