Prima Play ve vašem telefonu

Co takhle si ve svém chytrém telefonu užívat videa z Prima Play? Říkáte, že je to přesně to, co vám už delší dobu chybí nebo jen postrádáte něco, čím byste si vyplnili trochu volného času? Celý svět je neustále napadán, že piráti a nelegální stahování ničí pověst internetového přenosu dat v jakékoliv podobě. Neoprávněné sdílení se stává strašákem pro mnohé producenty i vydavatele. Prima Play je však aplikací, která je postavena na zcela jiném principu. Veškerý zpřístupněný obsah je čistý, legální a podléhá jasně stanoveným pravidlům, která mají své mantinely.

To však neznamená, že budete o něco ochuzeni. Díky této užitečné aplikaci získáte pozvánku ke všem videím a sportovním přenosům z televizních kanálů Prima family, Prima COOL a Prima Love. Stanete se tak vlastníky moderní utility, která vám nabídne všechny právě probíhající seriály, a to nejen z domácí tvorby.

Zahraniční tituly, dokumentární filmy, ale i publicistika či prestižní přenosy z těch nejzajímavějších sportovních klání budete mít na dosah ruky. Užívejte si Ligu mistrů, UEFU či další fotbalové zápasy, ať jste kdekoliv. Již vám neunikne žádné online zpravodajství, ani nebudete ochuzeni o žádný z dílů vašeho oblíbeného seriálu. Překážkou se tak nestává nenadálá situace, která vám prodlouží například pobyt v autobuse při dopravní špičce, ale absence této aplikace ve vašem mobilu.

Nemusíme určitě dvakrát připomínat, že autorská práva majitelů jsou vyhrazena a zakazuje se pod hrozbou trestného stíhání dílo zveřejňovat a nelegálně šířit za hranici soukromého užití. Shrňme si, co vás tedy zakoupením této aplikace čeká a s čím můžete počítat.

  • Prima Play – zde naleznete kompletní videa a celý archiv pořadů FTV Prima.
  • Neunikne vám žádný z televizních přenosů utkání Ligy mistrů.
  • Budete vlastníky kompletního programu všech tří kanálů pod taktovkou Primy.

[app]cz.smarcoms.prima&feature=trending-apps#?t=W251bGwsMSwyLDEwNSwiY3ouc21hcmNvbXMucHJpbWEiXQ.[/app]

3 komentáře: „Prima Play ve vašem telefonu“

  1. Mně tedy ta kvalita nepřišla nijak hrozná, oproti normální webové verzi, takže já jsem s touhle apkou na Nexusu 7 spokojen :)

    1. Tím líp pro Vás :-) Já bych ocenil ještě o jeden krok lepší vysílání, ale jsem rád i za toto.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *