Dr. Rocket – létající profesor na scéně

Dovolte nám představit jednu z mnoha originálních oddechovek, kterých na android scéně není nikdy dost. Kdo by si tu a tam nechtěl zkrátit dlouhou chvíli nenáročnou a vizuálně příjemnou pařbou, která si neklade žádné nároky na přemýšlení a nabízí ryze čistou zábavu. Dr. Rocket si nebere žádné servítky a už vůbec se nesnaží být nejoriginálnější hrou roku. Zato svým uživatelům nabízí odlehčenou formu zábavy, která zabrousila do herní tematiky, jež můžete znát z titulů vydaných již v letech minulých. Celý koncept je vystaven na jednoduchém ovládání, jasném úkolu a přímé akci. Hlavním hrdinou se stává postarší létající pán v bílém plášti, kterého nazývejme doktorem, a raději si přejme, aby se nemusel starat o naše zotavení.

V takovém případě by nebyl zaručen pražádný úspěch. Jeho předností je schopnost dostat se do závratných výšin, kde ho ovládáte pomocí jednoduchých příkazů dle směrových šipek vlevo a vpravo.  Každý level s sebou přináší stále větší záludnosti a propracovanější sled rozmanitých překážek. Vaším cílem je dostat rozevlátého profesora do cíle bez újmy na zdraví. Vyhýbáte se nástrahám, ostnům, dokonce i letadlům.

Po straně displeje se vám zobrazuje aktuální stav energie, která se odečítá při každém kontaktu s překážkou. Stejně tak se zaznamenává i vaše aktuální nejlepší skóre a průběžná časomíra. Tato statistika se tak může stát vaším jediným hnacím motorem, jenž vás bude nutit ke stále lepším výkonům. Po grafické stránce nemůžeme této pařbě nic vytýkat, a to obzvláště když uvedeme fakt, že je celá akce zdarma. Stáhnout si ji může kdokoliv, ale na její dokončení budete potřebovat více než jen obratné prsty a rychlý úsudek.

Dr. Rocket je sice nenáročnou akcí nadupanou pařbou, ale nevyrovnaní hráči s výbušným povahovým rysem by mohli po několika neúspěších hodit svůj telefon proti zdi. Mnozí hráči odkazují na podobnost s hrou Sonic, která je v některých kolech více než patrná. Na cestě vám budou k dispozici i nejrůznější pomůcky k ozdravování profesora či k manévrování. Užijte si příjemnou zábavu a hlavně nezapomínejte na fakt, že jde pouze o zábavu.

[app]com.RippleWare.DrRocketFree&feature=search_result[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *