Slevolapka je aplikace, která dokáže nalézt všechny výhodné slevy

Různé slevové portály se staly u nás v posledních letech doslova fenoménem, který umožňuje i méně majetným lidem si vychutnat různé luxusní služby, zakoupit kvalitní věci, cestovat na zajímavá místa a mnoho dalšího. Občas je ovšem problém navštěvovat všechny tyto portály, protože je jich opravdu mnoho. Z tohoto důvodu vznikla kvalitní aplikace do telefonu, na které může uživatel sledovat všechny slevy soustředěné na jednom místě.

Slevolapka je užitečná aplikace, která, stejně tak jako slevové portály, zobrazuje uživateli různé výhodné slevy. Výhodou aplikace ale je, že získává slevy z většiny českých slevových portálů, takže uživatel má k dispozici všechny slevy pohromadě a nemusí navštěvovat jeden portál za druhým.  Slevy jsou získávány z portálů jako jsou Slevomat, Vykupto, Zapakatel a mnoho dalších. Slevy jsou přehledně zobrazeny, takže si může uživatel pohodlně vybrat, co by se mu mohlo zamlouvat.

Slevy si může uživatel nechat zobrazovat více způsoby. Jednou z možností zobrazení je klasický výpis nejnovějších slev, v tomto případě se zobrazí položkový výpis různých akcí ze všech slevových portálů. Další možností je například mapa, uživatel může podle mapy vyhledávat místa s nějakou zajímavou slevou. Dále se nabízí vyhledávání podle kategorií a vyhledávání podle klíčových slov. V kategoriích si stačí vybírat z nabízených kategorií a v případě klíčových slov uživatel jednoduše zadá výraz, který hledá, pokud napíše například zájezd, tak jsou vyhledány všechny slevy na zájezdy. Kromě těchto zmiňovaných možností si může uživatel aktivovat widget na ploše displeje, na tomto widgetu pak bude mít rychlý přístup k zobrazení nejnovějších slev.

Uživatelé si aplikaci velmi chválí, a mají také proč, vždyť díky ní si mohou vychutnat pobyt v Beskydech, luxusní večeři, dovolenou v Thajsku, masáž, nové boty, paintballový víkend a mnoho dalšího za zlomek ceny, kterou by za tyto věci a služby zaplatili normálně. Aplikace Slevolapka je ke stažení zcela zdarma.

[app]net.jestrab.slevolapka[/app]

1 komentář: „Slevolapka je aplikace, která dokáže nalézt všechny výhodné slevy“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *