S aplikací ČT4 můžete mít přístup ke sportu 24 hodin denně

Televizní kanál ČT4 Sport je velmi oblíbený, Česká Televize ho před lety vyhranila pouze na sportovní události. Od té doby prodělal mnoho změn a společnost Inmite se postarala o to, aby byl přístupný i z přístrojů s Androidem. Byla vytvořena aplikace, ve které je možné se dozvědět všechny novinky ze sportu a kromě toho je zde možné sledovat například i přímé přenosy z beta verze.

ČT4 je aplikace, se kterou si může uživatel připadat, jako kdyby měl právě v televizi zapnutý stejnojmenný televizní kanál. Veliké množství uživatelů pravidelně sport sleduje a zajímá se o něj, ale bohužel ne vždy je možné mít přístup k čerstvým informacím o něm. Díky této aplikaci se lze dozvědět vše co se v daný den dělo a co se aktuálně děje. Uživatel si může číst sportovní události, stejně tak jako v novinách a také si může zapnout streamované vysílání z beta verze.

Uživatelské prostředí aplikace je velmi přehledné a není žádný problém se v něm velmi rychle a snadno zorientovat. Všechny články jsou okamžitě aktualizovány, takže má uživatel neustále přísun nejčerstvějších informací. Pokud si uživatel zvolí živé vysílání, tak by měl mít na paměti, že funguje většinou pouze na území České republiky. Jestliže uživatele nějaký článek zaujme, tak má možnost ho sdílet s ostatními prostřednictvím sociálních sítí nebo pokud si ho nestihl přečíst a bojí se, že zmizí kvůli aktualizaci nových příspěvků, tak si ho může jednoduše uložit. Pokud máte malý telefon a nechcete si u čtení kazit oči, tak si zde můžete písmo jednoduše zvětšit.

Většina uživatelů si aplikaci pochvaluje, někteří měli pouze problém se streamováním živého vysílání, ale to může být ovlivněno mnoha jinými faktory, slabým signálem, špatným připojením atd. Velkou výhodou také je, že je aplikace zcela zdarma.

[app]eu.inmite.prj.ct.ct4.android[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *