Společnost Sharp představí smartphone s dosud největší operační pamětí 4GB RAM

Vytvoření malého přístroje s úžasnými parametry, to je snem téměř každého technologického vývojáře. Některé společnosti postupují pomalu a zpočátku nabízejí telefony s horšími vlastnostmi a postupně nabízejí lepší a lepší přístroje. Společnost Sharp by tento krok ráda přeskočila a tak se rozhodla, že vytvoří telefon, jaký svět ještě neviděl, vytvořila smartphone s největší operační pamětí, který bude prodáván sériově.

Sharp SH631U, to je onen telefon, který by neměl být vlajkovou lodí, ale doslova vlajkovou raketou mezi všemi technickými novinkami. Zatím nebylo o připravovaném telefonu odhaleno mnoho tajemství, pouze to co prozradily internetové stránky TENAA. V případě, že telefon nastoupí včas na trh, tak výrazně předběhne většinu současných telefonů a posune tak pomyslnou laťku zase o kousek výše. Jak se můžete podívat níže, tak na první pohled se telefon neliší od většiny ostatních, jeho pravé kouzlo se však nachází uvnitř.

Na přední straně se nachází 4,5 palcový displej s rozlišením 800 x 480 obrazových bodů, nechybí zde ani přední 3 megapixelová VGA kamera. Na zadní straně lze najít 8 megapixelový fotoaparát s bleskem. A teď se konečně dostaneme dovnitř, telefon obsahuje dvoujádrový procesor s frekvencí 1,2 GHz a úžasnou operační paměť 4GB RAM. Dále je telefon vybaven slotem na microSD karty, operační systém je Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich. Zatím bohužel nejsou známy žádné další informace a nejsou dostupné ani další fotografie, na ně si musíme ještě počkat, pravděpodobně budou informace dostupné v následujících dnech. Záhadou je zatím i odhadovaná cena a dostupnost, na kterou si budeme muset počkat dokud neudělá společnost Sharp oficiální představení.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *