Bad Piggies se uhnízdila na Play Store

Kolem vývojářského týmu Rovio je vždy velmi rušno, když vydávají novou hru. A je celkem jedno zda jde o další z nekonečné řady Angry Birds, kteří mají úspěch zřejmě jistý, ať už budou ptáci v jakémkoliv prostředí, nebo o něco originálnějšího. Osobně mánii kolem Angry Birds nerozumím, ale tak sto lidí, sto chutí.

Naštěstí se Rovio nezaměřuje pouze na tento svůj nejznámější a nejpopulárnější produkt, dítko, chcete-li, ale vydává také jiné zajímavé arkádovky. Naposled to byla hlavolamovka The Incredible Machine…ehm…pardon, Amazing Alex, samozřejmě. Nyní se nám v plné parádě představují prudce inteligentní, po vejcích žhavá, zelená, zlobivá prasátka, známá zrovna z Angry Birds. Tento nejnovější počin se jmenuje Bad Piggies a bude jen a pouze o těchto prasatech, žádní ptáci zde nikde nerostou a prak zůstal nejspíš ve vesmíru.

Hra Bad Piggies bude kombinovat fyzikální model Angry Birds a logické myšlení ze hry Amazing Alex. Půjde o stavění jakéhosi vozítka, které musí dostat hlavního hrdinu, prase zelené, latinsky Viridi Porcus, do cíle. Cestou je potřeba sesbírat co největší množství hvězdiček, schovaných v krabicích, a dojet v co nejkratším čase. Cílem bude část mapy, která prase dovede ke zlatu…tedy k vejcím. Mají to prasátka smutnou dietu.

Hra Bad Piggies je dostupná na Play Store ve dvou verzích. Jedna je zdarma a ta druhá…taky zdarma, ale v HD. Jak je vidět, koncept s Amazing Alexem nejspíš nevynesl tolik peněz jako vnořená reklama a IAP – mikrotransakce. Pro mě jsou to rozhodně body dolů, protože reklama nejenže ruší, ale často také brzdí, vytěžuje procesor, žere baterku a podobně a mikrotransakce prostě ze srdce nenávidím.

Po zahrání pár levelů to vypadá na zajímavou taškařici a myslím, že úspěch je opět zaručen a počet stažení bude nejspíš zase atakovat sedmiciferná čísla. Tak hodně štěstí Bad Piggies a ať vždy dorazíte úspěšně do cíle…

[app]com.rovio.BadPiggies[/app]

[app]com.rovio.BadPiggiesHD[/app]



Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *