SMS Jizdenka zpříjemní vaše cestování po českých i slovenských městech

Na mnoha místech v České i Slovenské republice jsou už dlouhou dobu zavedeny takzvané SMS jízdenky. Pro ty co nevědí oč se jedná, tak jde o službu, ve které si uživatel namísto jízdenky do MHD zaplatí SMS, po které může po určitou dobu využívat například tramvaj, trolejbus a další. Pro využití služby bylo ovšem vždy nutné napsat SMS na patřičné číslo, dostupná je však i aplikace, kterou lze využít namísto posílání SMS.

SMS Jizdenka je velmi užitečná aplikace, kterou ocení téměř každý obyvatel žijící ve větším městě a využívající městské hromadné dopravy. S její pomocí je možné si zakoupit jízdenku na libovolnou dobu platnosti, která je na výběr. V aplikaci jsou k dispozici všechna česká i slovenská města, pro které tato služba funguje, takže pokud je potřeba této služby využít, tak stačí mít k dispozici tuto aplikaci.

Zakoupení jízdenky je velmi rychlé. Uživatel sice po zakoupení nezíská jízdenku jako takovou, ale je mu zaslán kód, který může předložit v případě, že bude kontrolován revizorem. Je ovšem třeba si dát pozor na dobu platnosti každé z jízdenek. V aplikaci lze velmi snadno pozorovat, jak dlouho ještě zakoupená jízdenka platí. Pokud platnost jízdenky vyprší v momentě, kdy uživatel ještě cestuje, tak stačí zakoupit jízdenku novou, třeba i s kratší dobou platnosti. Samotná aplikace je velmi jednoduchá a přehledná. Pokud uživatel neplatí paušálně za telefonické služby, tak by si měl hlídat i zůstatek kreditu, pokud již nezbyl žádný zůstatek nebo je příliš malý, tak jízdenku zkrátka nelze koupit.

Pokud se chcete podívat, zdali i vaše město podporuje zmiňovanou službu tak se nyní podívejte na tento seznam včetně časových typů jízdenek: Praha (30 minut, 90 minut, 24 hodin, 72 hodin), Ústí nad Labem (40 minut), Ostrava (70 minut plnoletá i dětská), České Budějovice (30 minut, 24 hodin), Liberec (60 minut), Plzeň (35 minut, 24 hodin), Hradec Králové (45 minut, 24 hodin), Olomouc (50 minut), Bratislava (70 minut, 24 hodin), Košice (60 minut), Žilina (60 minut), Prešov (30 minut). Aplikace nebyla vytvořena pouze z důvodu aby lidem usnadnila cestování, ale i proto aby si uživatelé zvykli za svoji jízdu platit, ostatně i to je jeden z důvodů, proč si aplikaci SMS Jizdenka můžete stáhnout zdarma.

[app]eu.inmite.apps.smsjizdenka[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *