Připravte si kreditky, Google zlevní některé tituly na $0.25 na oslavu 25 miliard stažených aplikací!

Na konci loňského roku jsme si mohli smlsnout na hromadě zlevněných aplikací, kdy bylo nabízeno po dobu deseti dnů deset titulů za cenu deseti centů. Každý den to byla jiná sorta her a aplikací a často šlo o velmi kvalitní kousky, které původně stály třeba i pět sedm dolarů. Google Play Store nedávno překonal množství 25 miliard stažených aplikací a na počest tohoto výkonu chystá odměnu pro všechny, kteří se na tomto podíleli – pro zákazníky, uživatele, milovníky Androida, fanatiky, vývojáře, prostě pro všechny Androidem políbené.

Pokud jste ještě nezačali používat Google Checkout respektive Google Wallet, je nyní nejvyšší čas zaběhnout do banky pro embossovanou kartu, zaregistrovat ji u Googlu a začít nakupovat. Co bude k zakoupení za tuto fantastickou cenu pouhého legendárního ‚čtvrťáku‘ ještě není jisté, ale Google samotný slibuje aplikace od vývojářů velkého jména, kromě jiného také Gameloft, Electronic Arts, Rovio, runtastic, Full Fat a další. Samozřejmě vás budeme informovat o konkrétních titulech, které se v této slevové akci ukážou, abyste žádný zlevněný titul neprošvihli.

Slevy se budou měnit a zůstanou aktivní po dobu pěti dnů. Je otázkou zda to bude jako v loňském roce, kdy sleva zůstala aktivní opravdu plus mínus pouze jeden den. Zůstaňte na příjmu, budeme vás zásobovat slevami…

Zdroj: Oficiální Android Blog

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *