Chrome to phone – skvost v jednoduchosti

Už jste někdy měli rozečtený článek na internetu, návod, recept, recenzi, cokoliv a najednou jste museli upalovat do školy, zavolala babička, že jí kape voda z kohoutku nebo vám odjížděl autobus do Frankfurtu? Určitě ano.

A stalo se vám potom, že jste se krátce po opuštění článku u počítače vyskytli někde v čekárně, v autobuse nebo ve frontě na záchod, kdy byste si ten článek rádi dočetli na mobilu, ale zrovna jste nevěděli, kde ho najít?

Potom je Chrome to phone právě pro vás!

Abyste mohli Chrome to phone používat, musíte používat na svém počítači webový prohlížeč Google Chrome. Ten stáhnete zde. Dále si do něj nainstalujte rozšíření Chrome to phone a to otevřením tohoto linku v prohlížeči Chrome.

A poslední, co je třeba, je stáhnout tuhle aplikaci do svého telefonu.

Potom už jste připraveni čelit předem popsaným situacím. Řekněme, že jsem si právě začal číst tuhle recenzi a najednou se tu náhle stavila přítelkyně, že odjíždíme na výlet do Golčova Jeníkova, a že mám 2 minuty, abych se sbalil. Co udělám? Zmačknu v prohlížeči ikonku vpravo nahoře, obleču trenky, hodím mobil do kapsy a můžeme jet. Bohužel, co mi předem neřekla, že s námi jede i její nejlepší kamarádka, což znamená, že budou celou cestu žvanit o něčem, co se mě absolutně netýká. 

Co udělám? Vytáhnu ho. Mobil samozřejme. A v notifikační liště mám připřavený odkaz na rozečtěný článek, jednou kliknu, mám ho otevřený v prohlížeči a mám po starostech. Článek dočtený a frustrace z nezáživné konverzace limitně blížící se nule.

 

Stáhněte si aplikaci do telefonu přes QR kód:

[qr]https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.chrometophone&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5hcHBzLmNocm9tZXRvcGhvbmUiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *