PayPal vždy po ruce ve vašem telefonu

Platby v hotovosti už jsou dnes takřka přežitkem. Platební nebo kreditní kartu dnes vlastní takřka každý a stále více lidí ji často preferuje i při běžných nákupech. Není divu, že se dostávají do popředí i jiné bezhotovostní platební systémy. Jedním z nich je PayPal.

Tím, co PayPal je a jak funguje se zde nebudeme zabývat a podíváme se rovnou na jeho mobilní aplikaci pro Android. Pokud tuto službu neznáte, přečtěte si více zde. Nedávno PayPal spustil podporu i v českém jazyce, takže není problém si vše nastudovat i bez znalostí angličtiny.

Přihlášení

Aplikace však již češtinou nedisponuje. Nenachází se v ní však žádné převratné výrazy, takže všemu porozumíte s trochou důvtipu, aniž byste rozuměli anglicky. Při spuštění aplikace budete vyžádáni k přihlášení. Toto se děje jak při prvním, tak každém dalším spuštění. Vzhledem k tomu, že operujete s reálnými penězi, jde určitě o správný krok. Trochu vám pomůže alespoň fakt, že při dalším přihlášení si aspoň aplikace pamatuje váš email, takže stačí zadávat pouze heslo. Pokud jste u PayPalu noví, můžete si zde také zřídit nový účet.

Přehled o účtu

V PayPalu pro Anrdoid můžete takřka kompletně spravovat svůj účet. Když nejste zrovna u počítače, stačí připojení k internetu v mobilu a můžete sledovat zůstatky na svém účtu ve všech používaných měnách, či sledovat historii plateb. Historie plateb je dále rozdělena na příchozí platby, odchozí platby a requested payments, kdy jste po někom žádali platbu.

Samozřejmě můžete také peníze přes PayPal posílat. Příjemné je, že si aplikace pamatuje emaily, na které jste již nějaké platby posílali. Jestliže tedy platíte někomu pravidelně, je platba otázkou několika kliknutí. Navíc, pokud povolíte sdílení polohy, můžete využít funkci Bump Phones, kdy lze klepnutím telefonem o telefon poslat platbu z jednoho na druhý.

Historie plateb

Pokud PayPal používáte, určitě se vám vyplatí mít tuto aplikaci nainstalovanou. Na marketu je k dispozici zdarma a určitě se vám bude mnohokrát hodit.

[qr]https://market.android.com/details?id=com.paypal.android.p2pmobile&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wYXlwYWwuYW5kcm9pZC5wMnBtb2JpbGUiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *