Nauč se Pravopis je aplikace, se kterou si snadno procvičíte gramatiku

Česky mluvit umíme všichni, nebo alespoň téměř všichni, jak jsme na tom ovšem s gramatikou? To si lze vyzkoušet v zajímavé aplikaci, která je pro procvičení české gramatiky jako stvořená. Ať už se jedná o vyjmenovaná slova, písmena s/z nebo třeba i chyby v koncovkách, tak na každou z těchto kategorií je tu mnoho cvičení, na kterých si lze své schopnosti vyzkoušet.

Nauč se Pravopis je aplikace určená pro všechny, kteří si v českém jazyce moc nevěří a chtějí si otestovat jak na tom jsou. Jedná se o výukovou aplikaci, která svým uživatelům přináší velké množství cvičení v různých kategoriích. Uživatelé cvičení vypracovávají a následně se dozvídají chyby, kterých se v různých větách dopustili. Aplikaci ocení také studenti, kteří se potřebují zlepšit v češtině, aby dosahovali lepších výsledků i ve školních lavicích.

Jak můžete vidět na obrázku, tak jsou testy rozděleny do šesti tématických skupin. Uživatel si jednoduše vybere požadovanou kategorii, například test na i/y v koncovkách a následně si určí počet příkladů v testu. Pokud si chce uživatel procvičit komplexně vše najednou, tak zaškrtne první atribut „Vše“ a bude mu předložen test obsahující všechny tématické kategorie.

Velkou výhodou je také to, že si lze zobrazit vzory podstatných i přídavných jmen a vyjmenovaná slova. Díky tomuto zobrazení by mělo být vypracování testu ještě mnohem jednodušší. V případě, že jste student nebo rodič žáka se špatnou známkou z gramatiky, tak je vhodné si aplikaci nainstalovat. Učení v této aplikaci je velmi zábavné a donutí uživatele dosahovat lepších výsledků. Aplikace Nauč se pravopis je ke stažení zdarma.

[app]nauc.se.cesky[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *