Školní rozvrh je aplikace, která Vám udělá pořádek ve školních povinnostech

Škola sice už začala, ale mnoho mladých studentů se na ni nestihlo řádně připravit. Je těžké myslet na všechny školní povinnosti, proto se společnost Vodafone rozhodla, že usnadní školákům práci pomocí nové aplikace, která v sobě obsahuje hned několik užitečných pomůcek.  Pokud potřebujete mít rychlý přehled o rozvrhu nebo o úkolech, které učitel zadal, tak se stane aplikace vaším oblíbeným pomocníkem.

Školní rozvrh je šikovná aplikace na telefony s Androidem, kterou ocení především studenti základních a středních škol. Jedná se o aplikaci s funkcí pokročilého rozvrhu hodin. Uživatel si může sestavit běžný školní rozvrh včetně zkratek předmětů, které jsou navíc barevně odlišeny. Jak můžete vidět na obrázku níže, tak v horní části lze nalézt běžné zobrazení délky vyučovacích hodin a přestávek.

Celý design aplikace má přátelské a příjemné prostředí, které připomíná běžnou korkovou nástěnku. Rozvrhem funkce aplikace rozhodně nekončí. Každou z hodin v rozvrhu, tedy každý předmět, je možné dále rozkliknout a podívat se na detail. Do detailu každého z předmětů lze uvést základní informace a krátkou poznámku. Poznámka je vhodná především pokud se uživateli střídá sudý a lichý týden a on by si je rád rozlišil.

Další užitečnou funkcí je Seznam úkolů. Tato funkce funguje jako běžný poznámkovač nebo plánovač, jednoduše se ke každému dni přiřazují upomínky a uživatel si je může mazat ve chvíli, kdy jsou splněny. Tyto úkoly se nemusí týkat pouze školy, ale i běžného života.

Výhodou pomůcky je to, že ji mohou mít uživatelé neustále u sebe a kdykoliv se podívat, co je potřeba si připravit do školy. Společnost Vodafone nabízí aplikaci Školní rozvrh zcela zdarma.

[app]eu.inmite.android.vodafone.student[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *