Živá vánoční tapeta Snowfall Live

Zimní radovánky a vše s tím spojené se nezastavitelně blíží, pohleďte z okna. Město opětovně žije svým mimosezónním tempem, mládež usedla do svých oblíbených lavic a slunko odpočívá za devatero mraky. Nastává chvíle k zamyšlení a dost možná i k radikální obměně vašeho displeje. Poohlédněme se společně k možnosti nastolení vánoční pohody už dnes. Snowfall Live Wallpaper přináší senzační živou tapetu, kde vám budou po obrazovce poletovat velice jemné vločky. Tu a tam sebou zavrtí borovice, jako by ze sebe chtěla bílou nadílku setřást a téměř přirozeně vzhlížející prostředí vám připomene, že je na čase se poohlédnout po vhodných vánočních dárkách a teplém oblečení.

V této plné verzi si můžete nastavit jednak barvu okolního pozadí, nebo zařadit typické vánoční osvětlení. Taktéž si můžete zvolit letmé nahlédnutí Santy Clause a mnoho dalších příjemně doprovodných součástí.

Sledujte živé vánoce na svém telefonu a zaručujeme vám, že s aplikací Snowfall Live Wallpaper se vám bude jen těžko odvracet pohled. Realistické a krásně vybarvené prostředí je zárukou kvalitního prožitku.

[app]fishnoodle.snowfall&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiZmlzaG5vb2RsZS5zbm93ZmFsbCJd[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *