Blesky a hřmění – tapeta Thunderstorm

Také vás už nebaví vzhled vašeho pozadí na vašem mobilním přístroji? Chcete do svého zařízení začlenit vkusnou tapetu, která vás nadchne při každém pohledu na ní? Pokud jste si na výše uvedené otázky odpověděli v kladném duchu, tak svou pozornost přeneste k moderní tapetě Thunderstorm Live. Živé wallpapery jsou z aktuálního hlediska velice oblíbené a byla by velká škoda nevyužít příležitosti, jak si za minimální poplatek zajistit obdiv u svých kamarádů a přátel.

Pořiďte si na svou plochu velkolepé představení v podobě nepředvídatelného mračna, z kterých se tu a tam objeví mocný záblesk elektrického vypětí. Scenérie pohybujících se mraků vypadá naprosto úchvatně a můžeme ji hrdě zařadit mezi další perfektně provedené živé wallpapery.

Placená verze Thunderstorm má navíc k dispozici velké množství úprav a individuálního nastavení. Můžete si tak na každý týden, nebo den nastavit zcela odlišnou klimatickou podívanou. Počet mraků, frekvence blesků, barvu, rychlost větru to je jen malý výčet toho, co si lze v placené verzi upravit. Blesk lze vyvolat i jednoduchým poklepem na obrazovku.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *