iBeer Live Wallpaper přináší simulaci skutečného piva na displej telefonu

Pivo je považováno za jeden z hlavních symbolů našeho národa, někteří lidé jsou natolik vlastenečtí, že si nedovedou bez svého oblíbeného moku svůj život představit. Máme tu něco pro všechny takové pivní milovníky, speciální pivní tapeta přinese simulaci skutečného piva přímo do telefonů s Androidem. O tom, že je tapeta živá se může přesvědčit každý, stačí když se telefon nakloní do stran a pivo se začne pohybovat také.

iBeer Live Wallpaper je živá tapeta do telefonu, kterou ocení každý pravý Čech. Po aktivaci tapety se telefon záhy promění ve sklenici s pivem. Jako sklenice s pivem bude telefon nejen vypadat, ale bude se tak i chovat, displej bude plnit funkci uzavřeného korbelu, ve kterém se pivo hýbe čím více je s ním hýbáno. Pokud telefon nakloníte doleva, tak se nakloní i pivo, simulace splňuje dokonalou fyziku tekutiny.

Samotná podoba piva je velmi věrohodná, je ve vysokém rozlišení a samotné pivo je obdařeno mnoha bublinkami, které neustále stoupají vzhůru, a také bohatou pěnou. Tato živá tapeta může mít velké množství využití, můžete ji použít jako příjemný doplněk telefonu pro relaxaci, lze si s tapetou udělat legraci se svými přáteli a přiťuknout si s nimi s falešným pivem nebo zkrátka žmoulat fiktivní sklenici piva v hospodě ve chvíli, kdy vám dojdou poslední peníze na skutečné pivo.

S aplikací lze zažít mnoho legrace, samotná aktivace tapety je otázkou několika sekund. Živou tapetu iBeer Live Wallpaper si můžete stáhnout za necelých dvacet korun.

[app]com.hottrix.iBeerLive[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *