Opičí válka Battle Monkeys

Říkáte, že už dlouho toužíte po nějaké originální akci? Na Android se dostává herní titul nesoucí příznačný název Battle Monkeys, kde, jak asi tušíte, se bude odehrávat bitva mezi opicemi. Jde o nevšední gamesku s nevšedními úkoly a ještě nejvšednějším zpracováním. Jednoduše řečeno se jedná o originální pařbu, u které se určitě nudit nebudete. Stanete se obávanou opicí, nebo loserem na celé čáře. A která z opic je vůbec ta nejsilnější? Kdybyste měli poslední peníze, vsadili byste na sílu gorily, vychytralost šimpanzů, nebo přirozenou moudrost orangutana. Osud této odpovědi je zcela ve vašich rukách a záleží pouze na vás, jak s tím naložíte.

Vývojáři Battle Monkeys se zaměřili především na zábavný charakter hry. Měla by své majitele, potažmo hráče, rozveselit a alespoň na malý moment odpoutat od starostí všedního dne. Hra skvěle vyplní prostor mezi jednotlivými vyučovacími hodinami, či čekání na vlak či autobus v sychravém počasí. Battle Monkeys se v Androidu neztratí, ba naopak slibuje výtečnou zábavu na dlouhé hodiny. Nemusíte mít strach, že se budete potýkat s přetěžkými úkoly, to není prioritním cílem této hry. Je zde kladen důraz na jednoduchost, skvělou atmosféru a přirozenou plynulost v postupu jednotlivými levely.

Battle Monkeys spojuje prvky akce a tahové strategie. Vaše opice zaujímá pozici na jednom z políček a v každém kole může postoupit o jedno. Váš úkol je jednoznačný, musíte se zbavit svých třech opičích nepřátel a získat tak kontrolu nad situací. Jednotlivá políčka mají náhodně rozmístěné ikonky. Například blesk uštědří vašim soupeřům nemilosrdnou ránu. Taktéž se zde vyobrazují pušky, meteorit, hvězda, nebo možnost obnovy energie až o 40%. Záleží pouze na vašich strategických schopnostech. Jestli jsme vás scénářem zklamali a očekávali jste klasický boj opice proti opici, tak si zakupte obdobné hry jako je Street Fighter. Battle Monkeys je propracovanějším a důmyslnějším výtvorem. Na hracím plátně se objevuje celá řada speciálních aktivit, nebudeme je zde všechny vypisovat, ať se máte na co těšit. Jediné, co vám řekneme, že jich je tu slušná porce.

Hra končí ve chvíli, kdy se vám podaří odstranit všechny nepřátelské jednotky. To samé však platí i o vás. V Battle Monkeys nemáte nesmrtelného hrdinu v podobě opice, proto si musíte každý svůj tah pečlivě rozmyslet. Po každém úspěšně, či neúspěšně zakončeném kole dostanete určitý obnos peněz, které využijete na vylepšování opice. Nakupovat můžete jak bojové atributy, tak módní doplňky, což gamesku krásně oživuje a dodává jí to na lesku. Hra je opředena příjemným grafickým zpracováním a je vidět, že se dají neustále vymýšlet nové a velice zajímavé arkádovky. 3 herní módy vám vydrží na dlouhé hodiny zábavného hraní.

[app]com.geekbeach.battlemonkeys[/app]

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *