Něco prasonstrózního se blíží – Rovio představí novou hru, Bad Piggies, 27. září

‚Something Pig Is Coming‘ je věta, která se v tomto kontextu příliš nedá přeložit, nicméně je jasné, že něco velkého a zároveň prasečího se na nás řítí. Po, pravděpodobně nekonečném, úspěchu prakem poháněných Angry Birds a o malinko méně úspěšném Amazing Alexovi, přichází firma Rovio s novinkou. O co se bude jednat se zatím neví, jisté je ale to, že se v nové hře setkáte se zelenými prasaty, právě ze zmiňovaných Angry Birds.

Další věcí, se kterou je nutno počítat, jak nám firma Rovio naznačila, je absence naštvaných ptáků i praků v této nové hře. Mikael Hed, výkonný ředitel Rovio, prohlásil, že zelená prasata byla v Angry Birds také velmi oblíbená, prakticky druhá nejoblíbenější. Proč o nich tedy neudělat vlastní hru. Hra vyjde 27.září a to na platformu Android, iOS a Mac. Verze pro Windows Phone, Windows 8 a PC vyjde vzápětí.

Hra Bad Piggies má i vlastní stránku, badpiggies.com, kde nicméně zatím nezjistíte nic bližšího než je v tomto článku. Budeme tento nový počin firmy Rovio samozřejmě sledovat a jakmile vyjde na světlo světa něco nového, budete to vědět.



Zdroj: Android Police

1 komentář: „Něco prasonstrózního se blíží – Rovio představí novou hru, Bad Piggies, 27. září“

  1. chtěla jsem se zeptat.mám operační systém android v tabletu a zároveň mám i 3G modem..moc neumím s tímhle OS mohl by jste mi poradit jak mám modem připojit, nebo co mám udělat pro to aby mě fungoval???

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *