Asphalt 7: Heat – zažijte tu jízdu

Dávejte moc dobrý pozor, koupí této hry se vám dostane do rukou mírně řečeno klenot v podobě závodní pařby, na kterou mnozí z vás už dlouho čekali. Pokud už máte dost těch nicneříkajících arkádovek a zdlouhavých strategií, kterých je vydáváno bezpočet, tak se zaměřte na hru Asphalt7, kde se během několika málo úvodních sekvencí proměníte doslova v našlapaného závodníka bez jména, cti a strachu.

Díky propracovanosti této herní tématiky se setkáte s více jak 50ti závodními auty s rozdílnými charakteristickými vlastnostmi. Asphalt7: Heat je skvělým pokračováním populární gamesky z vývojářské dílny Gameloft, odkud vzešlo už velké množství chytlavých titulů. Je sice pravdou, že na iOS měla tato hra premiéru už před necelým měsícem, ale právě zde se dá krásně uplatnit přísloví – Kdo si počká, ten se dočká – Hráč určitě nebyl připraven o žádné vymoženosti, ani technické parametry, které jsou k vidění právě na iOS.

Hra Asphalt7:Heat přináší opravdu velkou porci automobilových skvostů s licencí od nejlukrativnějších výrobců. Ve hře narazíte na Ferrari, chybět nebude Lamborghini a v neposlední řadě i Aston Martin. Na své so přijdou i vyznavači BMW, Audi, Mercedesu a dalších známých světových značek. Škoda Superb, nebo Roomster se do užšího výběru bohužel nedostal, což sice je zklamáním, ale na kvalitě hře to samozřejmě neubírá. Možná se jen na malý moment ozve vlastenecké ego, které se bude ptát, proč se tak slavná automobilka jako ta naše nedostala do prvních 60 vozidel. Na odpověď si budeme možná ještě nějaký ten čas počkat, jelikož doposud nebyla položena otázka.

Hra není sice revolucí v herním průmyslu, ale i přesto nabízí skvělou atmosféru, kterou dotváří 15 zcela odlišných tratí. Jízdní vlastnosti jednotlivých aut si tak budete moci vyzkoušet na mnohých terénech a lokalitách. Asphalt7:Heat má celkem 6 herních režimů, které vám jsou k dispozici od samého počátku hraní. Nemusíte se tak bát uzamčených lokací, které je nutné odemknout po splnění předchozích úkolů. Hra je díky tomu svižná a nepředstavuje žádné riziko nepříjemného zákysu. Zkrátka si vyberete svou oblíbenou značku automobilky a provětráte ho v jedné z 15ti přednastavených tratí. Díky velkému počtu herních režimů si užijete dlouhé hodiny neobyčejné zábavy, která vás neomrzí.

Grafické zpracování hry Asphalt7:Heat odpovídá nejmodernějším trendům a je naprosto skvělé. To je první předpoklad na cestě za úspěchem v závodní tématice. Grafika je jednoznačně klíčovým parametrem, a žádné pokulhávání není z pohledu hráče žádoucí. Z tohoto hlediska se nemusíte obávat. Gameloft připravil závodní pecku po všech ohledech. Na Google Play si ji můžete stáhnou za necelých 20Kč a odehrát ji celou bez nutnosti dalších investic. Nicméně dokoupení bonusů a dalších výhod zde je.

[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM&feature=search_result[/app]

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *