Angry Frank 3D pro volné chvíle

Máte chuť na roztomilou zábavu v podobě precizní oddechovky do každého počasí? Stojíte na zastávce a nevíte, jak zaměstnat své ruce, nebo vás přepadl zdravotní splín a hledáte vhodnou hru pro zkrácení dlouhé chvíle? Airbag Frank je nenáročnou a po grafické stránce velice příjemnou pařbou, od které se sice nemůže očekávat hluboké myšlenky, ale pro zasmání a trocha legrace je dostačující. Her jako je airbag Frank není nikdy dost, o čemž vypovídá i zvýšený zájem tento typ arkád.

Právě z důvodu oblíbenosti rychlých a jednoduchých relaxovek se vývojáři stále předhánějí, komu se podaří do tohoto světa přinést trochu inovačního vzruchu. Nemůžeme říci, že je Airbag Frank naprostou originalitou, ale po stránce zkrácení volného času jde o perfektní herní záležitost.

Posaďte Angry Franka do jeho předpřipraveného praku a katapultujte ho jedním poklepem na obrazovku do vesmírných výšin. Vaším úkolem je se dostat, co možná nejvýše. Na cestě potkáte mnoho pomocníků, kteří se vám budou snažit usnadnit cestu a dostat vás do vyšších atmosférických levelů. Narazíte na nepřeberné množství monster. Neobávejte se, vývojáři nezapomněli na řádný arzenál, který vám bude k dispozici po celou dobu letu.

Využijte jet Packu a mnoho dalších pomůcek k vylepšení skóre. Pokud se váš Frank dostane na zem, ještě malou chvíli jede po zádech a je tu opětovně možnost vzlétnout do výšin pomocí balónu. Můžete tak neustále navyšovat rekord celkového dopadu.

Vždy na samém konci hra přejde k specifickému vylepšování vašeho Franka. Získáváte tak jedinečnou šanci si zdokonalit jeho parametry za peníze utržené z dráhy doletu. Tato skutečnost vás neustále posouvá dále za hranice možností.  Pokud vás už nebaví náročné RPG hry či přehnané rádoby co akční pařby, sáhněte po Angry Frank a užijte si dlouhé hodiny zábavy.

 [app]com.drahtwerk.flick#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLmRyYWh0d2Vyay5mbGljayJd[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *