Monstrózní LG Optimus G přijde již brzy

Mobilní přístroje z Jižní Koreje většinou vycházejí rychlostí blesku a ani nestačíme valit oči vzhledem k tomu, kolik jsou toho pracovití Asiaté schopni vyrobit. Teď jsme měli od smršti v podobě neustávajícího vydávání telefonů chvíli pokoj, ale teď zase pomalu přichází jejich boom. Všude možně prosakují zprávy o nových modelech, ať už jsou to low-endy nebo vlajkové lodě, je jich prostě požehnaně.

V tomto článku se budeme bavit o LG a jeho novém modelu, který, ačkoliv není oficiálně představen, bude dost možná uveden do prodeje. Jedná se doslova o monstrum. Ačkoliv je zarážející, že Jihokorejci vydali před nedávnem novinku jménem LG Optimus 4X HD, jež stojí v čele celé modelové řady, a teď se spekuluje o novince v podobě LG Optimus G.

 

A čím je tak monstrózní? Je opravdu velký, celou přední stranu zabírá velký IPS panel o úhlopříčce 4,7 palce a nadstandardním rozlišení 1280 na 768 pixelů. Výpočetní výkon mu bude dodávat největší konkurent Nvidie Tegry 3. Jeden a půl gigahertzové čtyřjádro Snapdragon S4 od Qualcommu. Sekunduje mu velkorysá dvou gigabajtová operační paměť RAM. V telefonu se setkáme s Androidem 4.0.4 Ice Cream Sandwich. O optiku se stará nadprůměrný 13 megapixelový střelec a přední kamerka pro videohovory. 

 

 

 

 

 

 

 

Na tento přístroj se možná můžeme těšit na veletrhu IFA, který se koná v Berlíně od 31.8 do 5.9. Uvidíme tedy, zda se tyto specifikace potvrdí, či vyvrátí. Pokud ale dojde k první variantě, budeme mít tu čest s jedním z nejnadupanějších telefonů současnosti.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *