Great Big War Game – je tu další pokračování

Přivítejte zcela novou akci v podání studia Rubicon Development, kde spolupracují jen ti nejlepší z nejlepších. Na kvalitě odvedené práce to je vždy vidět. Vývojáři z tohoto studia neponechávají nic náhodě a přicházejí s pařbou nesoucí název Great Big War Game. Ti znalejší už možná vytušili, že je zde určitá spojitost s předcházejícím titulem Great Little War Game. Skutečně, herní průmysl nám chce dokázat, že to byla jen taková malá ochutnávka toho, co se objeví v novém Velkém pokračování.
Pokud si oba dva tituly položíme vedle sebe a pokusíme se porovnat jejich koncept, tak na první pohled nepoznáme rozdíl. Great Big War Game opětovně nabízí propracovanou tahovou strategii s nezaměnitelnou atmosférou, ve které si hráči užijí velké množství nečekaných zvratů a akce.
Great Big War Game je po vizuální stránce přirovnáván ke komiksovým hrám, čímž ve skutečnosti je.

Kromě půvabné grafiky narazíte na 50 jednotlivých misí, velké množství nepřátel a touhu po vítězství, kterou se musíte pokusit proměnit v realitu. Každou misi si musíte řádně promyslet. Pokud se vydáte dobýt nepřátelské území bez důmyslného plánu, tak se vaše akce mine s úspěchem.

Vývojáři potencionálním zájemcům o tento skvostný zážitek slibují více jak 40 hodin čisté hry v režimu kampaň, což je doopravdy přínosné. Po grafické stránce nelze hře takřka nic vytknout. Animace je naprosto úžasná stejně jako ztvárnění jednotlivých lokalit. Většinou mají hry určené pro android krátit volné chvíle, to však neplatí u Great Big War Game, která vás bude neustále nabádat k jejímu opětovnému spuštění.
V nabídce se setkáte s početným arsenálem a to jak po stránce ruční techniky, tak i té těžké pojízdné.

Vyzkoušíte si razanci několika kanónů, výbušnin i samopalů. Jakmile si hru osvojíte, tak vaši nepřátelé nebudou mít téměř žádnou šanci na úspěch. Hra je na trhu k mání za necelých 70Kč, ale předesíláme, že za ty peníze opravdu stojí. Nejde o žádnou slaboduchou pařbu pro děti předškolního věku, ale o plnohodnotný titul se vším všudy.

[app]com.rubicon.dev.gbwg[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *