ZombieBooth – udělejte ze svých přátel zombíky

Upozorňuji, že tato aplikace není příliš vhodná pro slabé nátury. Naopak určitě potěší všechny vtipálky, srandisty, blázny a širokou škálu dalších pobudů vlastnících telefon s Androidem. Princip aplikace je velice jednoduchý. ZombieBooth upraví jakoukoliv fotografii obličeje a vytvoří z něj pohyblivého zombíka, který by vás nejradši sežral za živa. Fotku můžete pořídit buď přímo v aplikaci nebo ji vybrat z galerie stejně, jako to děláte například při posílání emailů. Na fotografii je důležité, aby byla pořízena zepředu, byly jasě zřetelné oči a pokud možno také vyceněné zuby.

Takže už nezbývá, než popadnout telefon, vyfotit babičku a podívat se, jaký by z ní byl zombík. Nic proti babičkám :)
Aplikace zpracovává fotografii poměrně dlouho. Pokud vám tedy bude připadat, že se při zpracovávání zasekl telefon, nezoufejte, pravděpodobně to jednou dokončí a dočkáte se svého zombíka. Výsledek stojí za to.

Hotový zombík může mít několik podob, různých barev, tvarů očí. Vždy má však rozšklebený chřtán celý od krve. Tyto podoby můžete případně měnit zaklepáním s telefonem, změna už tak dlouho trvat nebude. Aplikace si navíc všechny vaše portréty ukládá, můžete se tedy snadno vracet k již hotovým do galerie zombíků. Nechybí ani tradiční androidovské sdílení mailem. Fotku můžete také uložit do telefonu a uložit třeba na facebook nebo G+. Že by éra nových profilových zombiefotek?

A až vás zombík omrzí, zkuste si ho pohladit. Ale pozor, ať vás nepokouše!
Pochlubte se s obrázky svých zombíků v komentářích. Když se vás sejde víc, třeba uděláme anketu o nejhezčího androidího zombíka.

[qr]https://market.android.com/details?id=com.motionportrait.ZombieBooth&feature=search_result[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *