Android 4.0? Obrázky Ice Cream Sandwich

Díky Android Police a RootzWiki se dnes můžeme podívat na obrázky vývojové verze nové verze systému Android. Zatím se předpokládá, že tento nový Android bude verze 4, který by měl sjednotit rozpolcený systém, který je v současnosti ve verzích 2.x pro telefony a 3.x pro tablety. Ice Cream Sandwich by byl tedy jednotným systémem pro chytré telefony a tablety. Můžete pustit svou fantazii a představit, jaké možnosti to otevírá jak vývojářům při tvorbě aplikací, tak výrobcům při navrhování nových zařízení.

Podle těchto obrázků však můžeme pozorovat pouze kosmetické změny systému. Jak je vidět v informacích o telefonu, Google se zřejmě ještě nerozhodl, jak novou verzi očíslovat, proto je zde uvedeno pouze jeho označení IceCreamSandwich.

Nová verze Marketu

Bystré oko spatří, že je systém testován na telefonu Google Nexus S. Kromě jednoduchých změn barevného schematu, které můžeme s klidem ignorovat se vylepšení dočkala notifikační lišta a dock, ve kterém přibyla jedna ikonka složená z množství ikonek v řadě za sebou. Co myslíte, že bude zastávat? Podělte se v komentářích.

Audio Manager Console

Další příjemná změna je předesignování vyhledávacího widgetu, který je zde v podobě stejné s dnešním widgetem pro Honeycomb zařízení. Na dalším obrázku je rovněž k vidění nová verze Android Marketu, která je nyní už na základní úrovni rozdělena na aplikace a widgety. Drobných změn také dostaly ikonky napříč systémem, které se zdají být výrazně modřejší než kdy předtím.

 

 

1 komentář: „Android 4.0? Obrázky Ice Cream Sandwich“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *