Další android do nepohody – Samsung Galaxy Xcover

Kdo se zajímá o odolné telefony s androidem, určitě už narazil na Sony Ericsson Xperia Active. Nebo Motorolu Defy, telefon s 3.7″ displejem a Androidem 2.1 oficiálně upgradovatelným na 2.2. Do ringu přichází odolný model od Samsungu – Galaxy Xcover!Řada telefonů Xcover není u Samsungu nic nového, výrobce nabízí odolné telefony už poměrně dlouho. Novinkou je, že už nejde o běžné hloupé telefony, ale konečně multimediálně vybavený telefon s androidem.

Samsung Galaxy Xcover přichází v balení rovnou s operačním systémem verze 2.3 Gingerbread, je tedy o krok napřed před Motorolou Defy a mnohými neodolnými telefony. Zatím nejsou dostupné kompletní specifikace telefonu, ale co je téměř jisté je 3.2 MPix fotoaparát s LED bleskem, Wi-Fi, GPS, HSDPA s rychlostí až 7.2 Mbps.

Telefon bude mít 3.65″ displej odolný proti poškrábání, předpokládáme, že se standardním rozlišením 800×480 pixelů.

Galaxy Xcover splňuje podmínky certifikátu IP67, což znamená, že je kompletně prachuvzdorný a voděodolný. Měl by vydržet ve vodě v hloubce 1 metr až půl hodiny. Spolu s odolností proti nárazu se tedy nebudete muset obávat telefon položit do písku při plážovém volejbale s rizikem, že na něj někdo skočí, a když vám ho vtipný kamarád hodí do piva, v klidu ho omyjete pod vodovodem. Dostatečné pro telefonování ze sprchy, pro potápění ale takřka nevhodné.

 

1 komentář: „Další android do nepohody – Samsung Galaxy Xcover“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *