Zahrajte si za pravého rytíře a bojujte pro tituly a slávu ve hře Shake Spears!

V nové středověké hře si může každý uživatel vyzkoušet, kromě hořké chuti středověku, slávu a čest jaké se dočkají pouze ti nejlepší rytíři. Nebudou se dobývat hrady, dokonce se nebude ani bojovat s nestvůrami, budou se konat turnaje mezi rytíři z jednotlivých království. Každý rytíř má svého koně, brnění a dlouhý dřevec, kterým musí druhého rytíře patřičně uzemnit. Pouze ten nejlepší rytíř dostane odměnu ve formě nových schopností a zlata.

Shake Spears! je akční hra z prostředí středověku, ve které se bojuje v duelech mezi dvěma rytíři. Jde o turnaje, ve kterých může zvítězit vždy jen jeden. K dispozici je velká mapa, ze které je možné vybírat z mnoha království, ve kterých se získává sláva, schopnosti a zlato.

V každém duelu se proti sobě rozjedou dva rytíři, zpočátku nemá hráč žádné zvláštní dovednosti a tak záleží výhra především na tom, jak moc dobře umí mířit. Za vyhrané duely lze získat také zlato, za které je možné nakoupit lepší výbavu, především tedy koně, brnění a dřevec.

V horní části displeje se zobrazuje množství života. Hra obvykle nekončí po prvním střetnutí dřevců, většinou má více kol. Během útoku lze využít taktiky a je dobré buď rychle zaútočit nebo se hbitě bránit.

S postupujícími výhrami se hráč dostane do zajímavých míst, bude mít kvalitní zbroj a bude moci využívat speciálních schopností. Po každém útoku se okamžitě ukáže kolik životů bylo nepříteli sebráno.

Mezi speciální schopnosti patří například bleskový dřevec, ohnivý dřevec, magnet, ocelový štít a mnoho dalšího. Volba schopností je zcela čistě na každém hráči. Prostředí hry je velmi zajímavé, na pozadí je možné vidět starobylé hrady a nádvoří. Každé pozadí je jiné podle toho, v jakém království se hráč momentálně nachází.

Nepřátele budou zpočátku velmi snadní k poražení, ale postupem času bude hráč dostávat velmi silné protivníky, proti kterým lze vyhrát jen za použití důmyslnné taktiky a rychlého postřehu. Vždy když hráč vyhraje v jednom království, tak se mu poté odemkne na mapě další. U každého království je zobrazen počet hvězdiček, ten znázorňuje jak moc dobře nebo špatně si hráč vedl.

Hra je velmi zábavná, prostředí hry je animované a propracvané do každého detailu. Kvalitní jsou i zvukové a vizuální efekty. Během hry je možné dát kdykoliv pauzu, takže se uživatel nemusí bát prohry ve chvíli, kdy musí hru na chvíli přerušit.

Hra je velmi populární a je určena i pro mladší hráče. Shake Spears! je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alawar.ShakeSpears&feature=banner#?t=W251bGwsMSwyLDIwMSwiY29tLmFsYXdhci5TaGFrZVNwZWFycyJd[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *