Chore Checklist Vám pomůže uspořádat seznam denních povinností

Aplikace, se kterou je možné si perfektně rozvrhnout povinnosti na celý den a uspořádat je do přehledných seznamů. Jedná se o úžasný plánovací nástroj, který pomůže naplánovat činnost na každý den v měsíci a dokonce je možné nastavit připomínání důležitých událostí. Pokud se Vám občas stane, že v každodenním maratonu vyřizování a obstarávání mnohých věcí často na něco zapomenete, tak je aplikace pro Vás jako stvořená.

Chore Checklist je aplikace, která byla vytvořena pro velmi podrobné plánování všech povinností. Uživatel si může na každičký den sepsat přehled všech činností, které je třeba vykonat a to dokonce i s časovým plánem. Seznam každodenních činností lze nastavit jako položkový seznam, po každé, když je nějaký z úkolů vyřešen, tak se jednoduše odškrtne. Seznamy lze libovolně nastavit například na všední dny a víkendy.

Aplikaci lze nastavit natolik podrobně, že se ke každému dni může napsat i text, tento text může být libovolně dlouhý a u každé takové položky se zobrazí jako drobná příloha. Je možné nastavit i budík, ten bývá obvykle začátkem každého dne.

Nesplněné položky se budou uživateli zobrazovat tak dlouho, dokud je nesplní, pokud je nelze vyřešit, tak je možné je smazat. Pokud se chce uživatel podívat jaké povinnosti ho čekají v dalších dnech, tak stačí zvolit dlouhodobější náhled. Jednotlivé úkoly se mohou i barevně odlišovat, důležité mohou být například červené, méně důležité třeba zase oranžové.

Vytváření samotných položek je velmi snadné, stačí zadat název úkolu, poté k němu přiřadit poznámky a následně určit, ve který den musí být úkol splněn. Dále je možné také určit důležitost úkolu.

Pokud si uživatel zvolí určitou činnost, na kterou si určil časový limit, tak mu v okamžiku zahájení činnosti začne být odpočítáván čas. Ve chvíli kdy čas vyprší, tak je uživatel upozorněn zvukovým signálem.

Pro celkový náhled rozvrhu lze zobrazit celý měsíc. Uživatel si tak může zvolit jakýkoliv den a podívat se jakou činnost si naplánoval, případně si může nějakou činnost rovnou naplánovat.

Aplikace podporuje dokonce i grafické znázornění, ve kterém lze vidět procentuální vyčíslení množství úkolů nebo splněných povinností. Uživatel může být pravidelně informován o svých úkolech právě graficky nebo pouze textovým sdělením.

Aplikace je velmi pokročilá a mnohým uživatelům pomáhá se správným uspořádáním svých povinností. Chore Checklist je ke stažení za necelých 31kč.

[app]com.dotnetideas.chorechecklistfull[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *