Mezinárodní aukční síň eBay je k dispozici i jako aplikace Official eBay Android App

Jedná se o jednu z největších aukčních síní na světě, využívají ji miliony uživatelů z různých zemí a každý den se díky ní prodají tisíce předmětů. Mnoho předmětů se prodává i mimo aukci, takže je možné ji využívat i jako obchod. Uživatelé museli pro nákup vždy navštívit svůj počítač nebo ji komplikovaně zkoušet s internetem v telefonu. Nyní je dostupná jako přehledná aplikace, se kterou je možné rychle a jednoduše nakupovat cokoliv.

Official eBay Android App je oficiální aplikace pro mezinárodní aukční síň eBay. eBay je populární především v tom směru, že na ní lze zakoupit zboží z celého světa a mnohdy za neuvěřitelně nízké ceny. Uživatel si může zboží nakupovat podobně jako v internetovém obchodě nebo se také může účastnit aukcí a přihazovat za požadované předměty. Základní menu aplikace je velmi jednoduché, stačí zvolit jestli se jde nakupovat nebo prodávat.

Pokud chce uživatel nakupovat, tak musí napsat do vyhledávacího okénka název požadovaného předmětu. Hned poté se zobrazí výpis všech nalezených položek odpovídajících hledanému výrazu.

 

Každou z položek zobrazení je možné rozkliknout pro detail. V detailu se zobrazí náhled položky, cena nebo poslední příhoz, doba do skončení aukce, bližší informace o zboží atd.

Náhledové fotky je možné zvětšit a prohlížet si daný předmět detailně. Jestliže se kupuje starší nebo použitý předmět, tak je doporučeno si ho vždy prohlédnout detailněji.

Přihazování v aukci je velmi snadné, stačí kliknout na příhoz. Poté se zobrazí malé okénko, do kterého se ručně zadá velikost příhozu. Ve chvíli kdy se příhoz potvrdí, tak je automaticky zařazen do systému.

V případě, že má uživatel větší nároky na hledání, tak si může nastavit podrobnější filtr, ve kterém se volí přesnější požadavky na hledaný předmět.

Pokud zajímá uživatele profil prodávajícího, tak na něj opět stačí pouze kliknout. Následně se zobrazí podrobnější informace a dokonce i všechny obchody nebo zboží, které nabízí.

Aplikace umožňuje pohodlný nákup ať už je uživatel kdekoliv, jediným problémem bývá pomalé načítání položek, na které si mnoho uživatelů stěžuje. Official eBay Android App je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ebay.mobile&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmViYXkubW9iaWxlIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *