Nejjasnější Svítilna Zdarma osvětlí i ta nejtemnější místa

Lidé v dnešní době již téměř zapomněli nosit svítilny, ty postupně vycházejí z módy již delší dobu. Problém nastane ve chvíli, kdy uživatel zjistí, že svítilnu nutně potřebuje. V tomto případě přichází na scénu aplikace, která udělá z telefonu s Androidem výkonnou svítilnu. Aplikace využije všech zařízení v telefonu, které dokáží vytvořit světlo a dostane z nich absolutní maximum. Sice se mnohem rychleji vybíjí baterie, ale pokud je baterka nutně zapotřebí, tak není lepšího pomocníka.

Nejjasnější Svítilna Zdarma je nenahraditelná aplikace od GoldenShores Technologies, kterou si oblíbilo více než půl milionu uživatelů. Jedná se totiž o jednu z nejlepších aplikací pro vytvoření maximálního světla v telefonu. Aplikace nachází praktické využití každý den, je vhodná pokud se uživatel v noci ztratí, pokud něco hledá, opravuje auto nebo se dá použít třeba i pro varovný signál.

Na Android marketech je k dispozici velké množství aplikací sloužících k vytvoření  silného světla, společnost GoldenShores Technologies ovšem hrdě tvrdí, že jejich aplikace dokáže vytvořit maximální světelný efekt jakého je telefon fyzicky schopen. Světlo jaké aplikace vytvoří je opravdu velmi silné, není doporučeno se do něj dívat pro riziko poškození zraku. Ihned po aktivaci aplikace dojde k silnému zapnutí světla v oblasti displeje, čím je displej větší, tím větší bude i světelná plocha, buhužel ale dojde také k intenzivnějšímu vybíjení baterie.

Pokud má uživatel na telefonu LED blesk, tak je rozsvícen také. Lze mít tedy k dispozici intenzivní světlo z obou stran telefonu. Pro jednoduché ovládání lze světlo vypnout dotykem na displej, popřípadě na klávesnici. Uživatel může využít také časovače, intenzivní světlo lze nastavit po 120 sekundách.

Aplikaci ocení především uživatelé, kteří se vracejí pozdě domů a často špatně vidí na cestu. Nejjasnější Svítilna Zdarma je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=goldenshorestechnologies.brightestflashlight.free&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiZ29sZGVuc2hvcmVzdGVjaG5vbG9naWVzLmJyaWdodGVzdGZsYXNobGlnaHQuZnJlZSJd[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *