Jedinečná živá tapeta pro fanoušky fotbalu, Euro 2012 Live Wallpaper

Fotbalová událost Euro je jedinečnou příležitostí ke shlédnutí fotbalových klání mezi nejlepšími hráči Evropy. Každý vášnivý fanoušek fotbalu je rád, když je jeho koníček dobře vidět. Euro sice již skončilo, ale i přesto se fotbal neustále hraje a fanoušci si podle toho mohou vyzdobit svoji tapetu na telefonu. Nová živá tapeta přináší fotbalové motivy na trávníku, které budou zářit přímo na displeji, a po trávnících se budou prohánět míče.

Euro 2012 Live Wallpaper je živá tapeta určená pro fanoušky fotbalu. Na samotném displeji se zobrazí trávník z hřiště, na kterém budou různé znaky související s fotbalem a zeměmi, které se zúčastnily Eura 2012. Tapeta podporuje více než 20 zobrazení, z toho se 2 týkají přímo Eura 2012. Zajímavější než samotný trávník jsou 3D míče, které se po displeji pohybují podle toho, v jaké poloze je telefon.

V menu se nastavují základní parametry tapety, hlavní je volba pozadí, vždy se jedná o střed hřiště s nějakým znakem. Znakem může být například i logo Adidas.

Kromě znaku je možné nastavit míče. Na displeji nemusejí být míče žádné, ale pokud je uživatel na displeji chce, tak jich může nastavit maximálně 5. Jestliže je telefon položen na stole a nehýbe se, tak jsou míče v klidu, pokud se telefon nakloní do stran, tak se míče rozutečou po displeji.

Mezi další efekty patří například barevné papírky, které začnou pršet po displeji. Papírky obsahují barvu podle znaku, který si uživatel vybral.

Jestliže se uživatel rozhodne pro symbol vlajky, tak může vybírat ze všech symbolů zemí, které se již zmiňovaného Eura 2012 účastnily. Tapetu lze tedy využít i pro další fotbalové akce, mezinárodní utkání atd.

Celá tapeta je ve vysokém rozlišení a dobře je vyřešena i hybnost míčů, která odpovídá reálné fyzice. Živá tapeta Euro 2012 Live Wallpaper je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=cellfish.adidas&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNlbGxmaXNoLmFkaWRhcyJd[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *