Hra Zen Bound 2 přináší zenový ráj do telefonu

Některé Android hry jsou vytvořeny pro akci a některé na přemýšlení, tato hra byla vytvořena pro nastolení příjemného relaxačního odpočinku. Jedná se o barvení dřevěných sošek a skulptur, který se volně vznášejí vzduchem, celé prostředí je v HD. Sošky se omotávají provazem, který obsahuje bomby s barvou nebo je socha barvena samotným omotáváním provazu. Celá hra je řízena stromem klidu, který s přibývajícími soškami stále více obrůstá novými květy.

Zen Bound 2 je zenová hra, která slouží, stejně tak jako ostatní hry tohoto žánru, především k uklidnění a odpočinku. Hlavním úkolem hráče je barvení figur a soch ze dřeva. Každá socha má v sobě přibité dva hřebíky, za jeden je uvázána a druhý slouží k finálnímu uzlu. Soch je na výběr velké množství.

Nejčastěji představují sochy modely různých zvířat, většinou jde o ptáky, poté jde o předměty a lidi v různých polohách. V každém kole je socha jiná, mění se i pozadí za sochou, vetšinou jde o rozmazané barvy.

Samotné lano má délku 50cm, hráči by se mělo podařit sochu omotat a obarvit takovým způsobem, aby byla barva na všech místech a zároveň byl provaz na konci přivázán k hřebíku. Jestliže hráč překročí 50cm, tak musí začít znovu. V různých kolech jsou k dispozici různá lana, standardní lano má klasickou podobu a místem kde je omotané ho provází pruh barvy. Dalším typem lana je lano s barevnými bombami, na tomto laně jsou drobné kuličky s barvou, které po styku se sochou explodují a v místě výbuchu sochu obarví.

Hráči se průběžně zobrazuje kolik procent sochy je obarveno, není třeba sochu obarvit celou, vždy je hráč upozorněn, že dosáhl minimálního možného množství pro pokrytí.  U tohoto upozornění se vždy rozsvítí hřebík na soše.

Kromě minimálního množství barvy je možné dosáhnout i maximálního pokrytí, za které je více bodů. Po každém dokončení sochy se zobrazí zenový strom, na kterém jsou nalepené papírky se sochami a také lampiony. Uživatel se neustále dostává výše a výše dokud nedosáhne vrcholku stromu.

Ve hře je velké množství předmětů, všechny jsou kompletně ve 3D a navíc ve vysokém rozlišení, jedná se o velmi uklidňující hru. Hra Zen Bound 2 je ke stažení za 77kč.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.secretexit.zb2&feature=featured-apps[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *