Vyřešte hlavolam a dostaňte se přes sto zamčených dveří ve hře 100 Doors

Her s hlavolamy není mnoho, ale i přesto se jedná o oblíbený žánr, který si získává na oblíbenosti především jako odpočinková záležitost mezi hraním akčních her. V nové hře bude hlavním a také jediným úkolem hráče dostávat se skrze zamčené dveře. Žádné dvoje dveře nejsou identické, každé dveře se liší vzhledem i způsobem otevření, jak takové dveře otevřít, na to musí přijít už každý hráč sám. Nejedná se o lehký úkol, v jednotlivých kolech bude vítězit především logika, v jiných zase prostý selský rozum.

100 Doors je logická hra, ve které se musí hráč dostávat skrze dveře. Jak již samotný název napovídá, tak dveří je ve hře sto, každé dveře jdou otevřít, každé z nich mají ovšem jiný otevírací mechanismus. Zpočátku se bude hra zdát jednoduchá, první dveře jsou otevřít velmi snadno, se zvyšujícím se počtem dveří poroste i obtížnost, takže hráči zabere více a více času se přes další dveře dostávat.

U každých dveří lze najít alespoň minimální náznak, jak je otevřít. Nápověda může být ukryta v jejich vzhledu nebo v místnosti, kde se dveře nacházejí. Hra si pamatuje, kde hráč naposledy skončil, takže se nemusí bát, že ze hry vyjede a bude muset začínat od začátku.

Na otevření dveří má hráč neomezené množství pokusů, takže není nijak omezen. Jednotlivá kola ovšem nelze přeskakovat a dveře lze otevřít pouze po vyřešení hádanky nebo sestavení mechanismu.

V některých kolech se bude dokonce sestavovat puzzle, v jiných se budou dávat dohromady elektrické obvody. Jedná se o hru, u které je možné strávit mnoho hodin, než se dohraje do konce, a většinou se také stává, že ji hráči ani celou nedohrají, protože si u některých kol neví rady.

Hra je zábavná, jestliže se potřebuje uživatel trochu zabavit a potrápit mozkové závity. Není nic jednoduššího než si hru zahrát. 100 Doors je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mpisoft.doors&feature=apps_movers_shakers#?t=W251bGwsMSwyLG51bGwsImNvbS5tcGlzb2Z0LmRvb3JzIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *