Je třeba zabránit mimozemšťanům v kradení kukuřice, Farm Invasion USA

Mimozemšťani touží po pozemské kukuřici, nastala velká invaze s jediným cílem, sklidit všechnu kukuřici za účelem výroby popkornu. Invaze mimozemšťanů se ovšem nelíbí místním zemědělcům, kteří udělají naprosto cokoliv, aby svoji kukuřici zachránili. K tomu aby nepřišli o všechnu úrodu je třeba utkat se s nimi tváří v tvář. Mimozemšťanů je mnoho a k jejich likvidaci má hráč k dispozici farmáře se supervýkonným kombajnem.

Farm Invasion USA je zábavná animovaná hra, ve které se hráč utká s nenasytnými mimozemskými příšerami, které si přišli pro kukuřici na popkorn. Mimozemšťani jsou vybaveni speciálním zařízením pro sklízení kukuřice. Jsou velmi agresivní, neváhají zaútočit na kohokoliv. K likvidaci těchto nepřátel bude sloužit vozidlo, které připomíná křížence kombajnu a velkého monster trucku.

Mimozemšťani se zabíjejí jednoduše tak, že se přejedou a rozsekají předním sběrným válcem. Kromě toho je na kabině kombajnu vidlák ozbrojený kulovnicí, se kterým bude hráč likvidovat především ufo útočící ze shora.

Ve hře je velké množství mimozemšťanů a liší se od sebe vzhledem i schopnostmi, zatímco některé stačí přejet nebo zastřelit, tak někteří jsou smrtelně nebezpeční. Kombajn je velice odolný, ale i přesto je možné ho zničit, proto je nutné se snažit vyhýbat všem střelám a pozemním útokům.

Zpočátku je hra velmi jednoduchá, hráč shlédne krátké intro a pustí se do boje. Postupem času se hra stane velmi náročnou a zabíjení se stane mnohem komplikovanější. Ve hře je možné sbírat speciální předměty, se kterými se stane kombajn odolnější, rychlejší nebo bude lépe vybaven palebnou silou.

Ve hře nechybí černý humor, zábavná grafika a také akční atmosféra. Farm Invasion USA je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hg.farminvasionfree&feature=apps_featured[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *