Božská živá tapeta s citáty přímo z bible, to je Bible Verses Live Wallpaper F

Věříte v boha? Pokud ne, tak to nevadí, citáty z bible jsou někdy zajímavé a nyní si je můžete nastavit jako živou tapetu přímo na displej telefonu. Nejslavnější citáty z bible jsou vždy doplněny zajímavým obrázkem a také označením v jaké části bible je může uživatel najít. Tato tapeta se velmi dobře ujala především v USA, kde je více než 60% lidí věřících, na popularitě však nabírá i v ostatních zemích.

Bible Verses Live Wallpaper F je živá tapeta, která slouží k zobrazení nejpopulárnějších citátů z bible. Tapetu ocení především věřící část populace, ale nejedná se vysloveně o náboženskou aplikaci, jde především o zajímavé verše, které mnoho lidí nezná. Citáty jsou vytažené ze všech dílů bible, takže se nejedná pouze o několik stručných veršů.

Všechny verše jsou napsány v angličtině, hned za nimi je zobrazené krajina.  Jelikož je aplikace určená hlavně pro Američany, tak je zobrazena vždy americká krajina. Jedná se o tapetu, kterou je možné libovolně skládat a měnit, vyberou se pouze oblíbené citáty a nastaví se do rotátoru.

Text je zobrazen uprostřed displeje, hned nad ním je malý kříž, který se neustále otáčí. Pokud si chce uživatel nastavit pouze jeden konkrétní citát, tak ho stačí v menu vybrat a nastavit jako statický obrázek, pokud chce pouze přepnout obrázek, tak stačí táhnout prstem po displeji směrem doprava nebo doleva.

Obzvláště pěkná jsou panoramata pouště a jeskyní. Pod každým textem je uvedena kapitola a díl bible, ve které se citát nachází, s pomocí tohoto odkazu je poté možné tyto texty dohledat v papírové nebo elektronické verzi bible.

Uživatelé, kteří jsou oslněni slovem božím si mohou užívat citátů z bible klidně celý den. Živá tapeta Bible Verses Live Wallpaper F je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=pterry.android.bibleverses.livewallpaperfree&feature=search_result[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *