Hrajte Tiki Lavalanche a zachraňte vesnici před zkázou

Logická hra, ve které je nutné zachránit totem ochraňující domorodou vesnici  plnou legračních skřítků. Vzácný totem má různé podoby a vždy se nachází ve spleti konstrukce složené z kamenů a dřeva. Úkolem je likvidovat dřevěné vzpěry takovým způsobem, aby se totem nedotkl země a skončil na kamenech. Pokud se hráči toto nepovede, tak je vesnice odsouzena k zániku.

Tiki Lavalanche je animovaná logická hra, ve které je důležité dávat i pozor na gravitaci. Hra je rozdělena do jednotlivých kol. V každém kole je nutné zachránit nějakou z částí posvátného totemu. Svatý totem se nachází v konstrukci, kterou je třeba postupně obírat o dřevěné vzpěry. Je třeba postupovat opatrně, jestliže totem spadne rovnou na zem, tak je nutné začít znovu. Totem musí vždy přistát na kamenech.

Konstrukce držící totem je vždy velmi nestabilní. Nemusí být tvořena pouze kameny a dřevem, v některých kolech jsou v ní dokonce i ledové bloky nebo dynamit. V pozadí lze vždy vidět velkou sopku a prostředí kolem ostrova.

Hra nabízí celkem 135 unikátních levelů. Jelikož se v těžších klech bude záchrana neustále kazit, tak je možné hru okamžitě resetovat a kolo si zahrát znovu. Společnost budou občas dělat domorodci, kteří vždy po záchraně přiběhnou poděkovat.

V některých kolech rozhoduje spíše postřeh, různé vzpěry je nutné odstraňovat téměř současně. Hru je možné kdykoliv pozastavit a dohrát později. Každé kolo má obvykle maximálně 2-3 řešení.

Prostředí je ve vysoké kvalitě a je doprovázeno i zajímavou melodií. Hra Tiki Lavalanche je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noodlecake.lavalanche&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ub29kbGVjYWtlLmxhdmFsYW5jaGUiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *