Ohňostroj v telefonu je možné si užít s Fireworks Live Wallpaper

Ohňostroj patří mezi nejlepší efekty, které lze spatřit. Uživatel si nemusí užívat pohled na ohňostroj pouze na Nový rok a při oslavách, ale může ho pozorovat i na displeji svého telefonu. Živá tapeta se simulací skutečného ohňostroje je stylovým doplňkem pro každý Android. Tapeta zahrnuje velké množství vlastních nastavení a samozřejmě je plně dotyková.

Fireworks Live Wallpaper je simulací ohňostroje na všechny přístroje s Androidem. Tapeta představuje klasické vybuchující ohňostroje ve všech možných barvách. Uživatel si může nastavovat nejenom ohňostroj, ale i pozadí. Výhodou tapety je, že je multidotyková, stačí aby se uživatel dotkl nějakého místa na displeji a za chvíli na něm exploduje další ohňostroj.

U ohňostroje lze nastavit mnoho parametrů, patří mezi ně například četnost, barva, velikost a rychlost výbuchu. Mnohem lépe vypadá, když se zvolí vyšší počet ohňostrojů a zkombinují se různé barvy.

Kromě změny ohňostrojů je možné měnit i prostředí. Pokud chce uživatel velký kontrast, tak je vhodné černé prostředí, pokud jde ovšem o celkový efekt, tak jsou k dispozici různá města nebo třeba mraky. Město je možné vybrat malé nebo velké s mrakodrapy.

Jako poslední je možné zapnout déšť nebo sněžení. Při pohledu na tuto tapetu se lze dobře odreagovat. Zábavné je poťukávání prstem po displeji, na každém místě se poté budou tvořit nové ohňostroje. Živá tapeta Fireworks Live Wallpaper je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=org.jaeger.wallpaper.fireworks&feature=search_result[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *