Živá hororová tapeta s biomechanickým androidem

Živé tapety mohou někdy vypadat opravdu zajímavě. Někdy působí uklidňujícím dojmem, někdy jsou veselé a někdy mohou dokonce i vyděsit. Jednou z posledních novinek je sci-fi hororová tapeta biomechanického androida naloženého ve vodě. Hrozivý vzhled androida mohou uvítat uživatelé, kteří jsou již znuděni obyčejnými tapetami a chtějí zajímavou změnu.

Živá tapeta se jmenuje Biomechanical Droid a jedná se o děsivého androida, který je tvořen pouze kostmi, orgány a kusy svalů. Kromě toho, že vypadá jako stažený z kůže, tak má ve tváři nemilosrdný výraz. Android je naložen ve vodě v zajímavém biologickém prostředí, ve kterém každou chvíli proplouvají bubliny.

Tapeta je ve vysokém rozlišení a živost tapety je vidět už na samotném androidovi, kterému se neustále pohybují jeho orgány. Samotný android se nehýbe, ale pouze je mírně nadnášen bublinami, které pod ním proudí. Uživatel může prstem koordinovat tok bublin kolem androida, posunutím prstu po displeji se určí smět toku bublin.

Tapetu sice není možné moc měnit, ale uživatelé si mohou v menu tapety vybírat z šesti barevných schémat. První téma je univerzální a obsahuje směs barev, další jsou například zelená, fialová atd. Živá tapeta je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ratana.jazzcat.biomechanicaldroidfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5yYXRhbmEuamF6emNhdC5iaW9tZWNoYW5pY2FsZHJvaWRmcmVlIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *