Povrchností nacucaná hra Kim Kardashian: Hollywood trhá žebříčky

Pokud nevíte, stejně jako jsem ještě před pár minutami nevěděl já, kdo že to je Kim Kardashian, tak vězte, že jde o televizní/sociální hvězdičku/módní návrhářku/modelku/herečku/podnikatelku, která se stala zřejmě nejlépe placenou osobností televizní reality show. Její hra, kterou si pod svá křídla vzalo studio Glu, je stejně povrchní jako celá její kariéra, ale vzhledem k době, ve které žijeme, láme rekordy ve stažení.

Hra jako taková je zdarma, ale nebylo by to studio Glu, aby se zde nenacházela nějaká energie, kterou je třeba dobíjet, nejlépe pomocí skutečné, rodiči těžce vydřené měny. V Kim Kardashian: Hollywood budete jakožto začínající modelka pod vedením právě Kim dobývat Hollywood. S tím jsou spojena všechna ta pozlátka, která vídáme každý den na obálkách bulvárních plátků, na obrazovkách bulvárních televizních stanic a stránkách bulvárních webů – budete svoji budoucí celebritu oblékat, radit jí, s kým má a nemá chodit, koho odkopnout, jakou párty zbořit a vůbec se budete snažit, abyste byl/byla ten/ta „nejvíc“ v celém „šoubizu“. Hra je evidentně zaměřená převážně na mladé dívky, jejichž životním snem je stát se známou a dobře placenou modelkou/herečkou/… a jejichž životní hodnoty se točí kolem toho, zda jsou dostatečně pěkné a zda jsou s tím správným mužem, který je dostane do těch správných VIP salónků.

Kim Kardashian: Hollywood se v Obchodě Play objevila 25. června (před 20 dny) a již se zvládla dostat do více jak milionu mobilních zařízení (milión až pět miliónů, přesněji) a hodnocení si drží na 4.3 z 5 z celkových více než 110 tisíc hodnocení. Podíváme-li se na iTunes, zde se drží na 3. místě v nejoblíbenějších aplikacích zdarma a její hodnocení je stěží uvěřitelných pět z pěti.

Abychom ještě jasněji ukázali, jaká je síla této hry, stačí se podívat na akcie firmy Glu za posledních pár dnů. 24. června byla cena za akcii firmy Glu na $3.78. Dneska skončily na částce $6.38 s tím, že cena pravděpodobně ještě poroste.

A takhle je to dnes s tím naším světem. Kdekdo se chce stát známým, milovaným, povrchním a… bohatým.

Zdroj: Phone Arena, Wikipedia

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *