Aplikace Databazeknih.cz – zjistěte si informace o knihách… a nic víc

Pokud jste zarytými čtenáři a rádi konzultujete svůj výběr v knihkupectví nebo knihovně s internetem, můžete to dělat efektivněji s pomocí aplikace Databáze knih.

Většina z vás jistě někdy navštívila filmový portál Československé filmové databáze známý spíše pod zkratkou ČSFD. Databáze knih nabízí podobné možnosti, pouze místo filmů zobrazuje knihy. Aplikace je v raném vývoji, proto toho umí žalostně málo. V podstatě zde najdete opravdu pouze informace o knize a komentáře uživatelů, kteří již knihu četli a ohodnotili.

Vyhledávat knihy můžete podle názvu autora nebo knihy samotné, využít můžete ovšem také skener čárových kódů. Pokud jste v knihkupectví, stačí vám tak pouze vytáhnout telefon, abyste viděli, co si o knize myslí ostatní uživatelé, a zda to vypadá, že provedete dobrou koupi.

Screenshot_2014-07-10-13-15-25Screenshot_2014-07-08-09-19-49Screenshot_2014-07-08-09-28-01

Dá se očekávat, že další verze aplikace Databáze knih přinesou možnost přihlášení uživatelů, editování vlastních sbírek knih, co čtete či chcete číst, a samozřejmě možnost hodnocení knih, které jste již zvládli přelouskat… prostě vše, co už nějakou dobu umí samotná databáze na adrese databazeknih.cz.

Aplikace je k dispozici zdarma a její ovládání je velmi jednoduché a intuitivní. Stahovat můžete z Obchodu Play pomocí odkazu widgetu níže.

[appbox googleplay cz.databazeknih.android]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *